Orijinal oyun almak

Belki orijinal yüklemiştir. Ayrıca korsan aldıysa soru soramayacak diye bir şey yok, sadece tavsiye edilmez. Her oyunlarda sorun yaşayanların orijinal aldığını mı sanıyorsunuz? Sorununuzun bilgisayar modeli ile ilgili olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cümleye büyük harfle başlanır.

Teşekkür ederim çok haklısınız.

Daha 15 yaşıma basmama az kaldı. Tek maaşla asgari ücretle geçiniyoruz. Bende para biriktirmeye çalışıyorum başka hedeflerim için. Kredi kartı kullanmıyoruz. Elimden geldiğince tanıdıklarımla iletişime geçiyorum, geçen bu şekilde birkaç oyun aldım. Ve şu anda da büyük indirimler olsa bile izin vermeyecek bir ailem var. Onları da haksız görmüyorum. Geçen de zar zor aldım. Kış gelmemiş ben kendime bot falan almadım. Normal fiyatları 70-80 belki de daha fazla fiyata sahip olan oyunları almamı bekliyor musunuz?

Ben de almak istiyorum. Şimdilik beklersiniz sadece,ileride.

Kesinlikle ama kesinlikle acındırma amaçlı yazmadım. Sadece bilmeden yargılamak var ya, onu yapmayın işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı