Orijinal Oyunda Ülkemizdeki Anlayış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AC3'e para verirsen yazık olur. Gerçekten serinin en gereksiz oyunu. AC4'ü parayla almanı tavsiye ederim.
Kardeş ben başka bir şeye dikkat çekmeye çalışıyorum senin dediğine bak. Lütfen konuyla ilgili mesajlar at!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben neden bu kadar enayi olduğumuzu fark etmedim? Hemen oyunları silip yerine virüslü virüslü torrent oyunları indireyim bari..

Edit: Küfürleri sansürlemeyi unuttum, gerek var mı yoksa yeniden işleyeyim mi resimleri?

Yönetici Notu:
Görsellerde küfür içeren yerleri bir daha ki sefere sansürleyiniz. Ayrıca her kişinin soy adını gizlerseniz hem sizin için hemde diğer insanlar için daha iyi olur.

İndirme linkleri büyük ihtimal konulur. Ancak aktivasyon işini internetten başka sitelerden bakman gerekecek.
Önemli olan link koyup koymamaları değil ki. Aktivatörün ismini söylüyorlar en kötü ihtimalle, Google'da aratın diyorlar. Orijinal Windows 7 kullananlara da Windows 8 öneriliyor, satın alın dense bile kullanıcı yardım istediğinde yardım ediliyor korsan kullanması için. Öyle ya da böyle korsana destek vermiş oluyorlar.

Artık orijinal oyun alıyorsunuz da ne oluyor? Önceden bir oyun alırdınız hayvan gibi bölümleri olurdu eğlenirdiniz oynarken şimdi affedersiniz ama ota b*ka dlc yapıştırıp satıyorlar, bazıları sırf görsel konu yok. Ben işin parasal kısmında değilim ama orijinal oyun alma taraftarı da değilim.

@Hamza Er o DLC'leri hangi oyun yapıyor? Sims dersen anlarım da, mesela BF'ye de çok DLC yapılıyor ve neredeyse sadece harita ekleniyor. Onu almadan da uzunca bir süre multiplayer oynarsın. Artık oyunların az bölümlü olma sebebi de multiplayer kısma ağırlık verilmesinden.

@Uprising Ne yaparlarsa yapsınlar zaten emin olun yakında baya bir yasak gelecek. Torrentin son demleri. Tıpkı limewire gibi.

Firmalar oyunlar üretiyor sizin gibi bilgisayardan anlayan kişiler orjinal alıyor ama anlamayan kişiler Crack indiriyor bu firmalar ın ekmeğini elinden almaktır.

Sorumu yineliyorum:

@Recep Baltaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…