Ne derseniz deyin, anlamayan, anlamak istemeyen tipler.
Ya her şeyi geçtim, bir oyuna para verdiğinde, zaten o oyun bir başka oluyor. 3-4 günde sıkılmıyorsun.
Ben sadece hikaye modu için olan hiçbir oyuna para vermem ve oynamam. Sahip olduğum oyunların hepsi orjinaldir ve hepsini online modu için indirmişimdir.
(Not: Red Alert 2 oyununu kickass üzerinden indirdim çünkü o oyundan vazgeçemiyorum ve orjinal bulamadım.)
Bu insanların %80'i online da da bir şey yapamazlar zaten. Bir de torrent indirip, başımıza patron kesilmeleri yok mu ! Çok tehlikeli cümleler. Bu işin öbür tarafı da var. Kul hakkına bile giriyor sanırım.
Öğrenciyim, makinem yetmiyor gibi bahaneler çok. Ben de master yapıp işimi kuran biri değilim. Şu günlerde evde boş boş yatacağınıza, öğlen kalkıp sabaha karşı uyuyacağınıza, boş zamanlarınızı iyi değerlendirin. Sadece öğrencilikle oyun alınmaz zaten. 3 Aylık tatilde tam 1 hafta tatil yapıyorum kalan her gün çalışıyorum ve oyunlarımı bu zamanlarda alıyorum, dersleri de aksatmadan okul varken oynuyorum. 3 Ay popo büyütmekten ise, biraz olgun insanlar olup çalışın. Dediğim gibi, bahane arayana çok...