Birinci link replika 2. linkteki üründe büyük ihtimalle replika(Teknosa üzerinde satış yapıyor sizin linkteki satıcı ama alınabilecek bir risk değil gibi duruyor) tahmini 2.5k altına bulamazsınız diye tahmin ediyorum hangi cihazda kullanacaksın?
Bahsettiğiniz yorumlar 2020-2023 arasında atılmış genel olarak. Güncel piyasada Dualshock 4'ün sıfırı bulunmuyor ya da bulunsa bile fahiş fiyattan satılıyor. Ya ikinci ele yönelin ya da başka bir kol arayışına girin.
Birinci link replika 2. linkteki üründe büyük ihtimalle replika(Teknosa üzerinde satış yapıyor sizin linkteki satıcı ama alınabilecek bir risk değil gibi duruyor) tahmini 2.5k altına bulamazsınız diye tahmin ediyorum hangi cihazda kullanacaksın?
Bahsettiğiniz yorumlar 2020-2023 arasında atılmış genel olarak. Güncel piyasada DualShock 4'ün sıfırı bulunmuyor ya da bulunsa bile fahiş fiyattan satılıyor. Ya ikinci ele yönelin ya da başka bir kol arayışına girin.
Dostum PC için niye DualShock istiyorsun Xbox kollarına bak o da olmadı DualSense'lere bak bana kalırsa isteğin inanılmaz saçma. Özel bir sebebi mi var?
Dostum PC için niye DualShock istiyorsun Xbox kollarına bak o da olmadı DualSense'lere bak bana kalırsa isteğin inanılmaz saçma. Özel bir sebebi mi var?