Attığın ürünü satan satıcıyla ilgili bir tane bile yorum yok. Başka satıcılardan ürün almış yorumlara bakıyorsun.
O yorumlardaki satıcılardan nasıl alabilirim hocam.
Attığın ürünü satan satıcıyla ilgili bir tane bile yorum yok. Başka satıcılardan ürün almış yorumlara bakıyorsun.
O yorumlardaki satıcılardan nasıl alabilirim hocam.
Bahsettiğiniz yorumlar 2020-2023 arasında atılmış genel olarak. Güncel piyasada Dualshock 4'ün sıfırı bulunmuyor ya da bulunsa bile fahiş fiyattan satılıyor. Ya ikinci ele yönelin ya da başka bir kol arayışına girin.O yorumlardaki satıcılardan nasıl alabilirim hocam.
Birinci link replika 2. linkteki üründe büyük ihtimalle replika(Teknosa üzerinde satış yapıyor sizin linkteki satıcı ama alınabilecek bir risk değil gibi duruyor) tahmini 2.5k altına bulamazsınız diye tahmin ediyorum hangi cihazda kullanacaksın?
Bahsettiğiniz yorumlar 2020-2023 arasında atılmış genel olarak. Güncel piyasada DualShock 4'ün sıfırı bulunmuyor ya da bulunsa bile fahiş fiyattan satılıyor. Ya ikinci ele yönelin ya da başka bir kol arayışına girin.
Bilgisayarda.
Yok yorumlara cok seri cevap veriyorlar doreka satıcısı daha 5dk once vermiş.
Bende orijinal PS4 kolu var fakat analogları bozuldu tamir ettirtmek daha mantıklı ama cok pahalı diyorlar fiyat bilgisi var mı?
Dostum PC için niye DualShock istiyorsun Xbox kollarına bak o da olmadı DualSense'lere bak bana kalırsa isteğin inanılmaz saçma. Özel bir sebebi mi var?
Renk olarak kısıtlı ama gayet güzel ürün bana kalırsa orjinal 9. Nesilden daha iyiPahalı oldugu için.
Renk olarak kısıtlı ama gayet güzel ürün bana kalırsa orijinal 9. nesilden daha iyi.
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...fRS5hnzllC5JiCEtx8rcrC5Qba1ojLFhoC754QAvD_BwE
Extra olarak:Fantech Shooter III Oyun Kolu
Xbox kolu bana ters geliyor denedim oynamayı ama analogları ust alt olunca elime tam oturmuyor ondan dolayı DualShock 4 istiyorum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.