- Makaleler
- 3
Bu fiyatlara imkansız orijinali. Ya yenilenmiş ya çakma kollar bulunurNasıl hocam.
Pc için mi yoksa ps için miNe yapacağım peki.
Bu fiyatlara imkansız orijinali. Ya yenilenmiş ya çakma kollar bulunurNasıl hocam.
Pc için mi yoksa ps için miNe yapacağım peki.
Bu fiyatlara imkansız orijinali. Ya yenilenmiş ya çakma kollar bulunur.
PC için mi yoksa PS için mi?
Hocam fantech nova pro v2 bakabilirsiniz wraith sitesinden. Hem ps4 hem pc uyumluİkisi içinde.
Hocam Fantech Nova Pro V2 bakabilirsiniz Wraith sitesinden. Hem PS4 hem PC uyumlu.
Hocam üretimi durmuş bir kol kurumsal satıcılar hariç vatan/teknosa(kendi satışı sitesinde değil)/trendyol gibi alınmazPS4 kolu hocam orijinal istiyorum Sony yapımı Trendyol'da bir tane var 1700 TL emin olamadım bazıları diyor orijinal bazıları diyor replika Sony Ps4 Dualshock 4 Kablosuz Kumanda Black - Jet Siyah - Fiyatı, Yorumları
Yüksek ihtimalle replika. Orijinal Dualshock 4'ü sıfıra bulman imkansıza yakın. İkinci ele yönel derim.PS4 kolu hocam orijinal istiyorum Sony yapımı Trendyol'da bir tane var 1700 TL emin olamadım bazıları diyor orijinal bazıları diyor replika Sony Ps4 Dualshock 4 Kablosuz Kumanda Black - Jet Siyah - Fiyatı, Yorumları
Emin olamadım bir de siz bakar mısınız?
Yüksek ihtimalle replika. Orijinal DualShock 4'ü sıfıra bulman imkansıza yakın. İkinci ele yönel derim.
Yorum satın alınabiliyor böyle yerlerde hocamYorumlarda orijinal diyorlar.
Attığın ürünü satan satıcıyla ilgili bir tane bile yorum yok. Başka satıcılardan ürün almış yorumlara bakıyorsun.Yorumlarda orijinal diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.