Orijinal PS4 mü? Kırık PS4 mü?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
genç yazılımcı
Uzun zamandır konuşulan bir konuyu güzel anlatmış. Türkiye'de bazı şeyler seçenek değil, zorunluluktur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de bazı şeyler seçenek değil, zorunluluktur.
PS4 alacak gücün var ancak oyun alacak gücün yok? Anlıyorum. Bu sadece bir bahane. PS4'te oyun oynamak bir zorunluluk değil, seçenek zaten. Yaşamak veya eğlenebilmek için illa PS4 veya herhangi bir konsolda oyun oynamana gerek yok.

Durumun yoksa istersen İsveç'te yaşa bir şey değişmez.

Aslında orada ciddi bir işsizlik maaşı ve devlet yardımı da var ayrıca İsveç alım gücü bize göre abartılı yüksek onlar için komik rakamlar bunlar yani onların pek korsan oynamak gibi bir hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Aslında orada ciddi bir işsizlik maaşı ve devlet yardımı da var ayrıca İsveç alım gücü bize göre abartılı yüksek onlar için komik rakamlar bunlar yani onların pek korsan oynamak gibi bir hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Hocam siz kafanıza göre takılın ister korsan oynayın ister kırılmış PS4 alın keyfinize kalmış. Böyle vergilerin ve fiyatların oldugu ülkede bu tarz şeyler gayet doğal ve normal :D . Korsana destek yok diyenler gelir birazdan :D .

PS4 alacak gücün var ancak oyun alacak gücün yok? Anlıyorum. Bu sadece bir bahane. PS4'te oyun oynamak bir zorunluluk değil, seçenek zaten. Yaşamak veya eğlenebilmek için illa PS4 veya herhangi bir konsolda oyun oynamana gerek yok.

PS4 1.5 - 2 k arası bir 600 -700 lira lütfen bilmeden konuşma 3 oyun cihazdan pahalı ki videoda bu da anlatılmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı