Orijinal Vans alınır mı?

Batı markası diyorsunuz ama Türkiye'de doğru düzgün ayakkabı üreten marka yok üretse bile aşırı dandik.
Demek istedigim şu arkadaşım markalaşma herkes buna önem veriyor A kalite üretim olsa begenmezsin biliyorum böyle diyince biraz ak gezen gibi oldum ama dogruya dogru olan bu işte piskolojik etkenler, tıpkı starbuckesa gidip bişey aldıgım gibi bunada gülüyorum marka insanların piskolojisini nasılda etkiliyor ama
 
Demek istedigim şu arkadaşım markalaşma herkes buna önem veriyor a kalite üretim olsa begenmezsin biliyorum böyle deyince biraz ak gezen gibi oldum ama dogruya dogru olan bu işte psikolojik etkenler, tıpkı starbuckesa gidip bir şey aldıgım gibi bunada gülüyorum marka insanların piskolojisini nasılda etkiliyor ama.

Benim için marka aşırı önemli değil kinetix çakma ayakkabılarda kullandım ama Türk malı ya özenti oluyor ya da dandik zuma ya da baktım ama gerçekten genç işi değil.
 
Hiç parasını hak etmiyorlar. Bir de şu an fırsatçılık var 2020 de 7.5 dolar kurunda 250'ye aldığım Converse şimdi 1000 TL kur 4'e de katlanmadı.
 
Hiç parasını hak etmiyorlar. Bir de şu an fırsatçılık var 2020 de 7.5 dolar kurunda 250'ye aldığım Converse şimdi 1000 TL kur 4'e de katlanmadı.

Haklısım ama dolar artmadı sadece vergiler vb de arttı üstüne karı da ekleyince yine daha ucuz olabilirdi ama yapacak bir şey yok yurt dışında da tanıdığım olmadığı için ya sahte alacağım ya da orijinal.
 
Bende Nike ayakkabı almıştım 3 sene önce yıkaya yıkaya hala daha giymeye devam ediyorum ne açılma ne patlama hiç bir şey yok :D Orijinal almak her zaman daha karlı. Ha tabii baktığın zaman burada 1.5k olan ayakkabı yurt dışında 50-100 dolar hatta Vans dediğimiz marka popüler bir marka bile değil :D
Hangi model?
 

Geri
Yukarı