Orijinal vs korsan

İşletim sistemi
Windows 10
Eğer DRM koruması varsa İşlemci ve RAM kullanımı daha fazla oluyor korsana göre. En büyük örneği RDR2. Biraz daha fazla FPS veriyor ayrıca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En fazla 2 FPS fark ettiriyor gibi duruyor. Firmalar maalesef bunu yapmaya mecbur kalıyor. Oyunlarını korsan oynatmak istemiyorlar.

Güncelleme alması ve uğraştırmayacak olması da bir avantaj.
Yaniiii, oyundan oyuna değişiyor. Bazı oyunlarda çok basitken bazı oyunlarda daha zor.

Benim anlamadığım nokta oyun kırıldıktan sonra neden DRM'i kaldırmıyorlar, kapısı olmayan arabaya immobilizer takmak gibi bir şey.
Korumalar için tonla para harcıyorlar. Bu yüzden de kaldırmıyorlar bence.

Mizah için (!) Yazmak zorundaydık şimdi sana katıldığımızı belirtmek için sana katılıyorum dememiz mi lazım? Sana katılıyorum ve ek bir şey daha söylüyorum.
Mesajımı alıntılayarak aynı şeyi yazdın ve ek şey korsan oynayanların bildiği, orijinal oynayanlarında kulaklarını kapattığı şey. Cidden bu mesajınızı da anlamadım, katılıyorum demek için beğeni tuşları var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı