Orijinal vs. replika DualShock 4 V2

Tamam ben az basınca az etki etmesine itiraz etmiyorum zaten neye karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum. Replika kolların çoğunda R2 L2 tuşlarında kademe düzgün değil, ölü bölge var diyorum. Aynı şekilde joystickte de ölü bölge oluyor.

Replika bir kollarla zaten aim odaklı bir FPS oyun oynayamazsınız ayrıca siz düzgün algılamıyor demediniz direk kademeli algılama bulunmuyor dediniz.

Replika bir kollarla zaten aim odaklı bir FPS oyun oynayamazsınız ayrıca siz düzgün algılamıyor demediniz direk kademeli algılama bulunmuyor dediniz.
Evet, bazılarında bulunmuyor da zaten. Ayrıca bir cümlemde kademeli diğerlerinde tamamen kademeli, düzgün kademeli gibi ifadeler kullanmışım... 🤔

Uzun bir süre orijinal DS4 kullanmış biriyim Horizon 5 oynuyorum hep ve cidden Xbox almanız çok daha mantıklı olur DS4'ün oyunda çalışması için bir uygulama gerekiyor ve ekranda Xbox tuşları gösteriyor yani tuşların hepsi ezberinizde değilse çok sinir bozucu oluyor ben indirimde bir Xbox konsolu yakalamıştım cidden hissiyat ve rahatlık açısından çok iyi.

Uzun bir süre orijinal DS4 kullanmış biriyim Horizon 5 oynuyorum hep ve cidden Xbox almanız çok daha mantıklı olur DS4'ün oyunda çalışması için bir uygulama gerekiyor ve ekranda Xbox tuşları gösteriyor yani tuşların hepsi ezberinizde değilse çok sinir bozucu oluyor ben indirimde bir Xbox konsolu yakalamıştım cidden hissiyat ve rahatlık açısından çok iyi.
Ancak sadece Forza 5 oynamayacağım onun dışında RDR2 ve birkaç farklı oyun daha oynayacağım. Xbox Forzda olduğu gibi RDR de ve FIFA da da daha mı iyi olur. Şuan çok kararsızım

Son düzenleme:
Ancak sadece Forza 5 oynamayacağım onun dışında RDR2 ve birkaç farklı oyun daha oynayacağım. Xbox forzda olduğu gibi RDR de ve FIFA da da daha mı iyi olur. Şu an çok kararsızım.

Bence daha iyi olur Xbox dediğim gibi ben DS 4'ten modleini tam hatırlamadığım bir Xbox kola geçtim oyun zevki bayağı arttı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı