Rehber Orijinal Windows 10 kurulumu nasıl yapılır?

Profilinizde 15 yaşında görünüyorsunuz hocam? Ayrıca dediğim gibi insanlara saygılı davranırsanız ve iyi içerik üretirseniz kimse size bir şey demez bu forumda.
Bilerek öyle girdim

Rufus ile kuracaklar ya da sadece ISO dosyasını indirmek isteyenler şunu yapmalı: Microsoft'un sitesine girdikten sonra sağ tık incele yapın ve üstteki tablet/telefon ikonuna tıklayıp sayfayı yenileyin. Dili ve mimariyi seçtikten sonra indirme linki çıkacaktır. Bu rehber de güzel olmuş hocam.
Rufus kendisi de indirebiliyor ISO'ları

Profilinizde 15 yaşında görünüyorsunuz hocam? Ayrıca dediğim gibi insanlara saygılı davranırsanız ve iyi içerik üretirseniz kimse size bir şey demez bu forumda.
İnanın bana, bu forumda ufacık bir konuyu hayat meselesine çevirenler gördüm.

Rufus kendisi de indirebiliyor ISO'ları

Rufus'un ISO'ları kendi indirdiğini ilkez duyuyorum daha önce de hiç Rufus kullanmadım zaten
Format atmayı öğrenmeden önce izliyordum zannediyordum BIOS'tan flash diski en üste o alıyor her şeyi o tamamlıyor zannediyordum :D

Rufus'un ISO'ları kendi indirdiğini ilkez duyuyorum daha önce de hiç Rufus kullanmadım zaten
Format atmayı öğrenmeden önce izliyordum zannediyordum BIOS'tan flash diski en üste o alıyor her şeyi o tamamlıyor zannediyordum :D
O yöntem aşırı boş bu arada. Flash diski önce üste sonra alta almaya falan uğraşmayın. Boot menüsünden USB'yi seçin geçin.

O yöntem aşırı boş bu arada. Flash diski önce üste sonra alta almaya falan uğraşmayın. Boot menüsünden USB'yi seçin geçin.

Benim de boot menü de sıkıntı var boot menüye girince klavye işlemiyor bilgisayarın gücünü kesip tekrar açmak zorunda kalıyorum

Kendi bilgisayarım fişek gibi kıymıyorum kendi bilgisayarıma geçeyim benim eski bilgisayar var onlarınkini kullanıyorum sistemde GTX 990 Ti 4 GB 6 GB RAM i5 6.nesil işlemci 4 çekirdek 75 monitör benim eski sistemde iyiydi yani kötü değildi

Üç yıldır forumdayım ya denk gelmedim ya da gördüm ama önemsemedim. Arada çıkabilir öyle insanlar sonuçta buradaki insan sayısı azımsanmayacak kadar fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı