Orijinal Windows 10 satıcısı nereden bulunur?

Erkannn34

Zeptopat
Daha fazla  
Gençler merhaba orjinsl Windows 10 satın alacağım fredos PC için CD olarak nereden temin edebilirim? Orijinal ama USB'li veya internette satılan lisanslardan bahsetmiyorum bana vatab mediamark gibi yerlerde orijinal cdli hali lazım veya bildiğiniz var mı? Yazar mısınız veya orijinal Windows 10 CD'si olup da satın alıp satmak isteyen varda iletişime geçerse sevinirim.

Vatan Bilgisayar'da veya Teknosa'da Windows 10 CD'si olması lazım. Eğer yoksa demode oldukları için artık satmıyorlardır. Bana soracak olursanız çok özel bir nedeniniz olmadığı sürece Windows'un kendi mağazasından satın almanızdır.

Vatan Bilgisayar'da veya Teknosa'da Windows 10 CD'si olması lazım. Eğer yoksa demode oldukları için artık satmıyorlardır. Bana soracak olursanız çok özel bir nedeniniz olmadığı sürece Windows'un kendi mağazasından satın almanızdır.
Teşekkür ederim aslında fredos bir pc almayı düşünüyorum lakin elşmde cd yok gerçi almayı düşündüğüm pcdede cd rom yok kafam iyice karışık durumda usb ye bot yapsam temiz bşr Windowsu dediğiniz yöntemi yapabilirim fiyatlara bakmam lazım birde teşekkürler

Vatan Bilgisayar'da satıldığını görmüştüm.
En yakın vatana gitmem lazım o halde sağ olun İnternetde artık satılmıyor galiba orjinal cdsi sağlam bir satıcı yok daha doğrusu

Teşekkür ederim aslında fredos bir PC almayı düşünüyorum lakin elşmde CD yok gerçi almayı düşündüğüm PC'dede CD-ROM yok kafam iyice karışık durumda USB'ye bot yapsam temiz bşr Windows'u dediğiniz yöntemi yapabilirim fiyatlara bakmam lazım bir de teşekkürler.

Kendi sitesinde fiyatlar bir hayli tuzlu. Onun yerine internette Retail(toplu satın alıp tek tek satarak kar edenler) yapanlar var. Güvenilir olan siteler mevcut oralara bakabilirsiniz. Ancak Windows dışı bir yerden satın alınca tek bir cihazda geçerli oluyorlar yani o bilgisayardan başka bir bilgisayarda kullanılamıyor.

Merhaba Trendyol veya Microsoft'un sitesinden alabilirsiniz.

Araştırdığıma göre Trendyol da bir mağaza var oda 6.339TL'ye satılıyor o fiyata işletim sistemi olan bir PC alsam daha iyi olur diper sitelerde CD fotoğrafı koyup açıklamaya USB ile gönderilecekte yazıyorlar açık ası tartıds hile yapan pazarcılar gibiler kordan olduğu çok açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırdığıma göre Trendyol da bşr mağaza var oda 6.339TL'ye satılıyor o fiyata işletim sistemi olan nşr PC alsam daha iyi olur diper sitelerde CD fotoğrafı koyup açıklamaya USB ile gönderilecektie yazıyorlar açık ası tartıds hile yapan pazarcılar gibiler kordan olduğu çok açık.

50 Türk lirası gibi cüzi bir miktara alabilirsiniz internetteki satıcılardan.

Teşekkür ederim aslında fredos bir pc almayı düşünüyorum lakin elşmde cd yok gerçi almayı düşündüğüm pcdede cd rom yok kafam iyice karışık durumda usb ye bot yapsam temiz bşr Windowsu dediğiniz yöntemi yapabilirim fiyatlara bakmam lazım birde teşekkürler

En yakın vatana gitmem lazım o halde sağ olun İnternetde artık satılmıyor galiba orjinal cdsi sağlam bir satıcı yok daha doğrusu
CD devri kapanalı çok olduğu için bulmak için biraz uğraşmanız gerek. İllaki vardır fakat kendinizi gereksiz yere yoracaksınız. Yeni alacağınız hiçbir pcde cd rom olmaz. Kendiniz usb 3.0 bağlantı ile bilgisayara bağlabilen bir harici cd rom alıp o şekilde kurulum yapcaksınız.

Ama bunlara ne gerek var? Yani windowsun kendi sitesinden gidip orjinal şekilde indirip bunu rufusla usbye yazdırıp sonra kurulumunu yaparsınız. 50 60 tlye bir de key alıp uygun fiyata orjinal windowsunuzu kullanırsınız. Ha illlllllaaki ben kendi yerinden istiyorum diyorsanız 3600tl gibi bir fiyata microsoftun kendi sitesinden satın alabilirsiniz, ama ultra gereksiz olacaktır.

Cimri'den karşılaştırma yapabilirsiniz. Güvenilir sitelere yönlendiriyor ve en ucuz olanı kolayca bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı