Orijinal Windows 10 satıcısı nereden bulunur?

Kendi sitesinde fiyatlar bir hayli tuzlu. Onun yerine internette Retail(toplu satın alıp tek tek satarak kar edenler) yapanlar var. Güvenilir olan siteler mevcut oralara bakabilirsiniz. Ancak Windows dışı bir yerden satın alınca tek bir cihazda geçerli oluyorlar yani o bilgisayardan başka bir bilgisayarda kullanılamıyor.
Evet öyle ama Microsoftu bile aradım aynen dediğinizi dediler ama güven problemi onlardada var vardı bşr kişi satın alıp faturasını Trend yolda paylaşmıştı örneğin eskiden play store de açık vardı saton aldığın uygulamayı geri ödeme yaptığın zaman paranı aynen iade alıp ama uygulamayı kullanabiliyordun hile yaparak zaten çoğumuz bu yönetimi biliyoruz kredi kartları ile lisansı satın alıp geri ödeme yapmalarından sonra lisansı halen kullanabilirler açıkcası bizim insanımıza zerre kadsr güvenmiyorum çünkü afam Trendyol da usb bot Windows 10 satıyor Kingstong usb eye boot etmişti yazdım WhatsAppdsn bana Microsoft ile işbirliğimiz var dedi şok oldu yanş Microsoft ile işbirliği yaparak o usb ye boot edip satıyormuş nasıl güveneyim bunlara

Evet öyle ama Microsoft'u bile aradım aynen dediğinizi dediler ama güven problemi onlardada var vardı bşr kişi satın alıp faturasını trend yolda paylaşmıştı örneğin eskiden Play Store de açık vardı saton aldığın uygulamayı geri ödeme yaptığın zaman paranı aynen iade alıp ama uygulamayı kullanabiliyordun hile yaparak zaten çoğumuz bu yönetimi biliyoruz kredi kartları ile lisansı satın alıp geri ödeme yapmalarından sonra lisansı halen kullanabilirler açıkçası bizim insanımıza zerre kadsr güvenmiyorum çünkü afam Trendyol da USB bot Windows 10 satıyor kingstong USB eye boot etmişti yazdım whatsappdsn bana Microsoft ile işbirliğimiz var dedi şok oldu yanş Microsoft ile iş birliği yaparak o USB'ye boot edip satıyormuş nasıl güveneyim bunlara.

USB'li satın almayın. Windows'u kendiniz kurun daha sonra internetten "key" (lisans anahtarı) bu sayede hem kendiniz yaptığınız için ziyadesiyle güvenli ve garanti bir iş çıkarmış olacaksınız.

CD devri kapanalı çok olduğu için bulmak için biraz uğraşmanız gerek. İllaki vardır fakat kendinizi gereksiz yere yoracaksınız. Yeni alacağınız hiçbir pcde cd rom olmaz. Kendiniz usb 3.0 bağlantı ile bilgisayara bağlabilen bir harici cd rom alıp o şekilde kurulum yapcaksınız.

Ama bunlara ne gerek var? Yani windowsun kendi sitesinden gidip orjinal şekilde indirip bunu rufusla usbye yazdırıp sonra kurulumunu yaparsınız. 50 60 tlye bir de key alıp uygun fiyata orjinal windowsunuzu kullanırsınız. Ha illlllllaaki ben kendi yerinden istiyorum diyorsanız 3600tl gibi bir fiyata microsoftun kendi sitesinden satın alabilirsiniz, ama ultra gereksiz olacaktır.
Evet bende aynen o şekilde düşündüm ötle yapacağım galiba çünkü pc ler çok pahalı bulduğum fredos pc yi ise 1 haftadan fazladır gece gündüz araştırarak buldum

İnternet de satılan lisanslar hakkında çok araştırma yaptım gerçekten bi ihtimal hırsızlığa girmek istemem para yetse idi orjinal lisans alıp yüklerim kafam sağlam olurdu bşr üstteki yoruma cevabımı okursanız

Cimri'den karşılaştırma yapabilirsiniz. Güvenilir sitelere yönlendiriyor ve en ucuz olanı kolayca bulabilirsiniz.
Korkuyorum lisanslar sıkıntı :( bizim insanımız diyor ki Microsoft ile anlaşmalı satıyoruz kardeşim bu lisansları bu adamlara güvenmiyorum üstteki yorumumu oku

USB'li satın almayın. Windows'u kendiniz kurun daha sonra internetten "key" (lisans anahtarı) bu sayede hem kendiniz yaptığınız için ziyadesiyle güvenli ve garanti bir iş çıkarmış olacaksınız.
Ben de tam aynı şeyleri yazacaktım. Bu arkadaşın dediği yolu izle kendi işini kendin hallet. Neden trendyol gibi yerlerden hazır usb alıyorsunuz ki? Kendi usbnizi kendiniz yapın.

Evet kesinlikle öyle yapmak daha mantıklı teşekkürler tabii Microsoft Store :)

Ben de tam aynı şeyleri yazacaktım. Bu arkadaşın dediği yolu izle kendi işini kendin hallet. Neden Trendyol gibi yerlerden hazır USB alıyorsunuz ki? Kendi usbnizi kendiniz yapın.

Kesinlikle kardeşim ne diyordu adam Microsoft ile anlamalıyız Kingstong USB :))

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı