Erkannn34
Zeptopat
Daha fazla
Evet öyle ama Microsoftu bile aradım aynen dediğinizi dediler ama güven problemi onlardada var vardı bşr kişi satın alıp faturasını Trend yolda paylaşmıştı örneğin eskiden play store de açık vardı saton aldığın uygulamayı geri ödeme yaptığın zaman paranı aynen iade alıp ama uygulamayı kullanabiliyordun hile yaparak zaten çoğumuz bu yönetimi biliyoruz kredi kartları ile lisansı satın alıp geri ödeme yapmalarından sonra lisansı halen kullanabilirler açıkcası bizim insanımıza zerre kadsr güvenmiyorum çünkü afam Trendyol da usb bot Windows 10 satıyor Kingstong usb eye boot etmişti yazdım WhatsAppdsn bana Microsoft ile işbirliğimiz var dedi şok oldu yanş Microsoft ile işbirliği yaparak o usb ye boot edip satıyormuş nasıl güveneyim bunlaraKendi sitesinde fiyatlar bir hayli tuzlu. Onun yerine internette Retail(toplu satın alıp tek tek satarak kar edenler) yapanlar var. Güvenilir olan siteler mevcut oralara bakabilirsiniz. Ancak Windows dışı bir yerden satın alınca tek bir cihazda geçerli oluyorlar yani o bilgisayardan başka bir bilgisayarda kullanılamıyor.