Gksuu Centipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 384 Çözümler 2 Yer Dunkirk 30 Aralık 2022 #1 Bu flash ile format atacakken yanlışlıkla dosyalarını bozdum. İçindeki bu tekrar yüklenebilir mi? Yoksa kullanılamaz hale mi geliyor orijinalliği?
Bu flash ile format atacakken yanlışlıkla dosyalarını bozdum. İçindeki bu tekrar yüklenebilir mi? Yoksa kullanılamaz hale mi geliyor orijinalliği?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.885 Makaleler 1 Çözümler 28 30 Aralık 2022 #2 Gksuu dedi: Eki Görüntüle 1618272 Bu flash ile format atacakken yanlışlıkla dosyalarını bozdum. İçindeki bu tekrar yüklenebilir mi? Yoksa kullanılamaz hale mi geliyor orijinalliği? Genişletmek için tıkla... Windows ISO'sunu indirip Rufus ile yazarsan tekrar kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Gksuu dedi: Eki Görüntüle 1618272 Bu flash ile format atacakken yanlışlıkla dosyalarını bozdum. İçindeki bu tekrar yüklenebilir mi? Yoksa kullanılamaz hale mi geliyor orijinalliği? Genişletmek için tıkla... Windows ISO'sunu indirip Rufus ile yazarsan tekrar kullanabilirsin.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.986 Makaleler 6 Çözümler 544 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Aralık 2022 #3 UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani www.technopat.net Artı 0 Eksi
UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani www.technopat.net