Orijinal Xbox 360 kolu önerisi

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Arkadaşlar merhaba, Trendyol üzerinden Xbox 360 kolu almıştım çakma çıktı. Ve onu iade edip orijinal alacağım, linkteki ürünler orijinal mi?

Orijinalini bu tarz yerlerden bu fiyatlara bulamazsın.

Orijinal 360 kolu bulması zor olabilir.

Hocam merhaba, yorumlarınızı dikkate alıp attığım ürünlerin yorumlarına baktım ve pek iç açıcı gelmedi. O yüzden bütçeye biraz daha koyup Logitech F310 almaya karar verdim, yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Hocam merhaba, yorumlarınızı dikkate alıp attığım ürünlerin yorumlarına baktım ve pek iç açıcı gelmedi. O yüzden bütçeye biraz daha koyup Logitech F310 almaya karar verdim, yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Sıfır almayı planlamıyorsundur umarım. Zira sıfır fiyatına kesinlikle alınacak bir ürün değil.

Ona karar vermedim, belki F310 bile almayabilirim titreşim olmadığı için.

F310'a verilmesi gereken maksimum para 300-350TL'dir. Bunun üstünü kesinlikle hak etmiyor. Dediğin gibi titreşimi yok buna ek olarak ergonomisi yok, kabloya mahkumsun, ölü bölge sorunları var vsvs. Çağ dışı bir ürün kısaca. Bütçen nedir bilmiyorum fakat şöyle 1000-1500TL civarlarına çıkabilirsen güzel ürünler bulabilirsin.

Mesela:

F310'a verilmesi gereken maksimum para 300-350TL'dir. Bunun üstünü kesinlikle hak etmiyor. Dediğin gibi titreşimi yok buna ek olarak ergonomisi yok, kabloya mahkumsun, ölü bölge sorunları var vsvs. Çağ dışı bir ürün kısaca. Bütçen nedir bilmiyorum fakat şöyle 1000-1500TL civarlarına çıkabilirsen güzel ürünler bulabilirsin.

Mesela:

Bütçe 600 lira civarı hocam, 600 lira üzeri artık çok aşiyor beni. O bütçelerde bir şeye ihtiyacım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı