Orijinal Xbox 360 kolu nereden alınır?

GC20 V2 güzel bir seçenek olur. Tavsiye ederim.

Siparişini verdim teşekkürler tavsiyeleriniz için. Geldikten sonra rehber tadında bir şey yapabilirim.

Siparişini verdim teşekkürler tavsiyeleriniz için. Geldikten sonra rehber tadında bir şey yapabilirim.

@Mirza Kaplan teslim aldım cihazı Dead zone yok. Gerçekten premium bir ürün gibi hissettiriyor çok memnun kaldım. Teşekkürler tekrardan.

Son düzenleme:
Bütçenizi aşarak GXT 590 satın almanızı şiddetle öneriyorum. Harika bir modeldir.

O zaman sebebini anlatmak bana düşüyor.
360'ı satın alan herkes o meşhur 3K hatasını hatırlıyor değil mi? Herkes hatırlar diye varsayıyorum. Nadirliğin sebebi ise burada yatıyor.

Konsolları tamir için teknik servise postalamanız gerekiyordu o zamanlar ve Microsoft'un anlaştığı kargo şirketi tam bir fiyaskoydu. Birçok kontrolcü taşıma esnasına kullanılamaz hale geldiği için konsol tedariği kadar kontrolcü tedariği de arttı ve replika modeller orijinalmiş gibi satıldı. Ayrıca teknik servise gönderilen konsollar çabucak bozuluyordu. O yüzden Slim modelini erken çıkartmak zorunda kaldılar.

İşin komik tarafı ise Microsoft bozulan kontrolcülerin çoğunu kabul etmeyip tamir etmiyordu. @Yener K.
gtx 590 halen kullanıyo musun nasıl bir kol

Technopat Haberler

Geri
Yukarı