Orijinal Xbox koluna verilen ücret değer mi?

yiitolamadik

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi sosyaller iyi geceler herkese. FIFA, Microsoft Flight Simulator gibi oyunlar oynamak kolla daha rahat oluyor. Kafamda ne zamandır Xbox'ın orijinal gamepadlerinden almak var. Sizce verilecek 1.700 TL'ye değer mi? Değmez ise kaliteli bir Xbox düzeninde gamepad önerisi yapabilir misiniz maksimum 1000 TL olmak üzere? Teşekkürler değerli bilgileriniz için.

Günümüz kurları sebebiyle kesinlikle değmez fakat Windows içindeki neredeyse bütün yeni nesil oyunları desteklemesi ve xone ve üzeri konsollarda rahatlıkla çalışması ve bence dünya üzerindeki en ergonomik gamepad olması gibi özellikleri var. 1700 TL verilmez belki ama verirseniz de pişman olmazsınız kaliteli bir gamepad.

Sürekli kullanan biri olarak alırsan pişman olmasın diyebilirim. Ücreti konusuna gelirsek şuan neye verdiğin para sana normal geliyor ki zaten.

Sadece bu oyunlari oynayacaksaniz alinabilir de cok cesit oyunlar oynayacaksaniz ozellikle de Steam'den o paraya sahsen DualSense oneririm. Fiyat konusuna takilma derim her şey pahali zaten.

PC tarafında genel anlamda her zaman Xbox gamepadi daha iyidir ve optimize, uyumlu çalışır. PC'de DS4, DS3 kullandım ve hiçbiri Xbox'ın yerini tutmuyor. DualSense'te de olayın değiştiğini sanmıyorum ve üstelik DualSense'in bazı titreşim fonksiyonları ve trigger titreşimi sadece PS5'te çalışıyor diye biliyorum.

PC tarafında genel anlamda her zaman Xbox gamepadi daha iyidir ve optimize, uyumlu çalışır. PC'de DS4, DS3 kullandım ve hiçbiri Xbox'ın yerini tutmuyor. DualSense'te de olayın değiştiğini sanmıyorum ve üstelik DualSense'in bazı titreşim fonksiyonları ve trigger titreşimi sadece PS5'te çalışıyor diye biliyorum.

Hayir DualSense'de Steam tarafinda direkt destek var. Ek olarak ucun parti uygulamalarin getirdigi destek de gelisti. DualSense'in tum ozellikleri PC'de mevcut. Oyunun destegine bagli tamamen onlarin sayisi da artiyor. Buradan destekli oyunlara vs. bakabilirsiniz. DS4 ve DS3'den bambaska bir deneyimi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı