Orta düzey kodlama için laptop önerisi

MutanT_T

Hectopat
Daha fazla  
Orta düzey kodlama öğrenmek ve arada CS:GO Valorant gibi oyunlar oynamak için laptop arıyorum.
Başka bir konuda bu tür laptoplar tercih edilmişti sizce alınır mı? Başka laptop önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olursa olsun Casper'dan uzak dur ilk olarak. Benim önerim Huawei Matebook'tan yana. 13 inç ekran filan isterseniz Matebook D13, 15 inç olarak Matebook D15 öneririm. Matebook D13 de üzmez. Üstelik her ne kadar ofis ve iş laptopu olsalar da oyunlarda yüksek performans gösterirler. Huawei Matebook'lar harici Asus Vivobook'u da şiddetle öneririm.

Ne olursa olsun Casper'dan uzak dur ilk olarak. Benim önerim Huawei Matebook'tan yana. 13 inç ekran filan isterseniz Matebook D13, 15 inç olarak Matebook D15 öneririm. Matebook D13 de üzmez. Üstelik her ne kadar ofis ve iş laptopu olsalar da oyunlarda yüksek performans gösterirler. Huawei Matebook'lar harici Asus Vivobook'u da şiddetle öneririm.
Benim gösterdiklerimden hangisi alınabilir sence?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı