Orta Halli Toplama PC Tavsiyesi

hayatikadir

Hectopat
CSGO odaklı olarak düşünecek olursak ve 144 Hz monitörde dahil olan bir sistemde, CSGO'dan en düşük grafik ayarlarında 250-300 arası bir FPS almak için nasıl bir sistem kurmalıyız? INTEL olacak, AMD değil, bir sistem yazarsanız ucuz yollu çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam anladımda bana direk sistem yazabilirmisiniz yani ekran kartı bu olsun anakart bu olsun gibi gerçekten işten anlayan biri olursa çok sevinirim
Peki size 3 ay önce satmış olduğum sistemimi yazayım öyleyse.

I7 4790K,
GTX 980 Ti,
Asus Maximus Vii Ranger,
4x4 16 GB 2133 MHZ RAM, 4x2 de alınabilir.
Cooler Master 240ML sıvı soğutma,
240 gb ssd,
1 TB hdd,

650w-750w arası Psu+ Kasa

Monitör olarak Benq XL2411,
Mouse: Bloody A9
Kulaklık: Hyprex Cloud 2

Bu şekilde 2 yıl Cs Go oynadım.

Bu haliyle işinizi görecektir.
Ram 8gb az kalır derseniz (ki csgo'da kalmaz) Ram'i çift alıp gpu'yu bunun ile değiştirebilirsiniz
Sapphire RX570 PULSE OC GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı | ITOPYAEki Görüntüle 362114

Güncel sistem isterim diyorsanız da arkadaşın önerisi gayet yerinde. Fakat ekran kartı olarak Rx590 kesinlikle tercih edilmeli. Rx 570 sönük kalacaktır.

illaki AMD mi kurmak lazım dahamı ucuz oluyor?INTEL olmazmı?

İşlemci zaten intel önerdim. GPU konusundaysa amd orta segmentte f/p konusunda daha iyi.
bkz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine de GPU' da illa intel olsun içim rahat olsun derseniz ; MSI GeForce GTX1060 GAMING 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı | ITOPYA yönelebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı