Ortak ağ ve şifresiz Wi-Fi kullanımında VPN kullanmak tamamen gizler mi?

Boontyy

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, üniversite internetinde +18 şeyler izlemek VPN kullanılsa bile görülür mü acaba? Kimileri görülür diyor, kimileri sadece VPN ismi veya sayfası gözükür diyor. Kimsi de sadece site ismi gözükür içerik gözükmez diyor. Sıkıntı olur mu ileride? Kaspersky VPN kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar, üniversite internetinde +18 şeyler izlemek VPN kullanılsa bile görülür mü acaba? Kimileri görülür diyor, kimileri sadece VPN ismi veya sayfası gözükür diyor. Kimsi de sadece site ismi gözükür içerik gözükmez diyor. Sıkıntı olur mu ileride? Kaspersky VPN kullanıyorum.

HTTPS yazıyor ya üste. Sağlayıcı sadece internet sitesini görür. İçeriği göremez. Ama VPN bağlarsan bilmem neredeki bir PC görür. vpn sağlayıcın hangi sitelerde gezdiğini görür.

Sıradan bir internet sahibi ve internet geçmişini gizlemek isteyen sıradan bir kullanıcı için VPN fazlasıyla yeterli.
Yok kullanıyorum da bunu üniversite de bakarlar mı belli olur mu oranın internetini kullanıyorum.

HTTPS yazıyor ya üste. Sağlayıcı sadece internet sitesini görür. İçeriği göremez. Ama VPN bağlarsan bilmem neredeki bir PC görür. vpn sağlayıcın hangi sitelerde gezdiğini görür.
Vpn sağlayıcısı önemli değil de Üni internetini kullanıyorum, orada ki yetkili kişiler görür mü nelere girildiğini?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı