Steam Ortak erişimli hesaplar güvenli mi?

erkn2828

Centipat
Daha fazla  
25 TL'ye satıyorlar, kullanan var mı? Sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitenin bi güvencesi yok ki isterse adam şifreyi parayı verdiğin gibi değiştirir balkabağı gibi ortada bırakır bir güvencesi yok. AYRİYETEN adamı tanımıyorsunuz ki isterse çalıntı hesapta verebilir, minecraft hesapları satılıyor mesela %90'ı çalıntı.

Hocam aslında öyle bir durum yok tabii ki güvenilir sitelerde. misal itemsatış, gamesatış, gamepazar gibi güvenli siteler var. Adam size hesabı verdikten sonra hesabı patlatırsa mecburen yeni hesap vermek zorundadır.

Gidipte 2 ay sonra patlarsa değil tabii.
Gülü seven dikenine katlanır diyelim.

Epic'de 800 lira (indirimli). Korsan desen hem yasal değil vs. onlar boş virüs ihtimali var. E oyunu da 1 2 güne bitirmeye çalışacaksın bir zahmet. De herkesin kendi tercihi.

Hocam satıcının rozetine göre alacaksınız zaten. Kaç kere satış yapmış vs. .

Hiç öyle bir şey yaşamadım. Bunu nasıl yapıyorlar hangi yöntemle? Önlemimi alayım bundan sonra ama konsola geçeceğim gibi zaten. Sadece bilgisayarda mı oluyor bu?

Ayarlardan kapatabiliyorsun da Last of Us gibi oyunlarda sana zaten aile hesabı veriyorlar öyle bir şey yaşamazsın merak etme RDR de falan anca kontrol ediyorlar onu da kapatabiliyorsun sıkıntı olmuyor.

efendim?

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-17_004849005.png
    14,3 KB · Görüntüleme: 78
  • tec1.PNG
    19,3 KB · Görüntüleme: 72
Steam'in ayarlarından Remote Play'i kapattıktan sonra bağlanamaz, ekstra olarak savelerin karışmaması için Cloud'uda kapatabilir.

Ayarlardan kapatabiliyorsun da Last of Us gibi oyunlarda sana zaten aile hesabı veriyorlar öyle bir şey yaşamazsın merak etme RDR de falan anca kontrol ediyorlar onu da kapatabiliyorsun sıkıntı olmuyor.

efendim?
Al işte. Adam hesabı vermezse adama EŞŞEK gibi verdiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…