Adam hesap paylaşımına okey diyor. Satışına okey demiyor. Hesabı parayla ortak kullanım yapabilirsiniz dediği yer nerede? İngilizcem mi yok acaba? Korsan kullanmaktan çok daha büyük hırsızlık bu. Emek hırsızlığı da değil direkt adamın cebine gitmesi gereken paranın hırsızlığı.
Senden daha az korsan kullandığıma eminim gel sayayım: IDM korsan, WWE 2K15 (satışta değil) korsan. Başka da korsan yazılımım yok. Yıllarca korsan oynadığım oyunları da sonradan da olsa satın alıyorum. Yargılamadan önce düşün biraz. Mesele korsancılık falan değil. Mesele hem kazanmamanız gereken parayı kazanıp hem de üstüne hak iddia etmeniz.
Eki Görüntüle 1098856

Ya afedersiniz de. Ben kim daha az korsan kullanıyor diye yarış yapmaya sizin gibi meraklı değilim. Ne kadar oyununuz var hiç umrumda değil, kurduğunuz mantık çok saçma. Benden daha az da korsan kullanmıyorsunuz, onu geçin, çok incelemek isterseniz alın. 
Steam ID’m. Ubisoft hesabım, Epic hesabımı daha koymuyorum bile. Bunu da durduk yere dile getirmedim, sizin buraya atıp “bak bende orijinal var ehe“ demenizden kaynaklı oldu, haberiniz olsun, bundan da mağduriyet çıkarmayın.
Son defa, ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatıyorum, ister anlarsınız, ister anlamazsınız. Hesap satın aldığımı, bu hesabı kullanmanın etik olup olmadığını, 
sözleşme şartlarına aykırı olup olmadığını sordum, yetkili bana “XBOX’un en temel özelliklerinden birinin oyun paylaşımı olduğundan” bahsetti ve hesabı kullanmamda hiçbir sıkıntı olmadığından bahsetti. Sonlara doğru satın aldığım hesabı kullanıp kullanmadığımı sordu, ben de, ”hayır, o hesap altında kendi XBOX hesabımı kullanıyorum, o hesaba giriş iznim yok” dedim. Karşılığında yetkili, “hmm tamam o zaman demek ki oyun paylaşımı için, sıkıntı yok” dedi. Daha ben size bunu nasıl anlatayım bilmiyorum. Eğer satışta sıkıntı olsa bunu yetkili zaten söylerdi. Satışta sıkıntı olsa bu hesabı kullanmamamı, sözleşmeyi ihlal ettiğimi, satanın da ihlal ettiğini söylerdi. Konuşmanın genel gidişatından bunu anlayamıyor, illa “evet, hesabı satabilirsiniz” onayı arıyorsanız sizle konuşan insanlara baya sıkıntı yaşatıyor olmalısınız. Bu konu altında görüldüğü üzere.
Bir ürünü alıp, üreticiden daha fazla kazanmak hırsızlık değildir. Buna ticaret deniyor. Bedavaya sunulan ve oynadığınız oyuna, bu oyunu bedavaya oynuyorsunuz, korsan demekten farkı yok kurduğunuz mantığın. Ha tabii ki sizin içinizdeki vicdani duyguları tatmin ediyorsa böyle düşünmeye devam edin. Orası benim haddime değil. Fakat ortada hiç korsan muhabbeti yokken korsandan bahsedip, “mesele korsancılık değil” diyince inandırıcılığınızı yitiriyor, komik duruyorsunuz. Tavsiyem, gerek yok.
Satış yapan ben olmamama rağmen, bana satıcı gibi davranmanız zaten okuma becerinizin tezahürü. Evet, cidden İngilizceniz yok herhalde.