Ortak Game Pass hesapları ile alakalı Microsoft'un cevabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hırsızlık. Daha fazla da cevap yazmayacağım sana. Aklı olan bir insan düşünüp bu sonuca ulaşabilir zaten. Kopya satmaktan hiçbir farkı yok.
Siz düzgün konuşulacak bir insana benzemiyorsunuz ya gerçekten. Paragraf diziyorum, açıklama yapıyorum; bozuk plak gibi aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz. Yakınlarınıza sabır diliyorum, en âla hırsız da sizsiniz. İmalarınızdan gına geldi.

Uzatmama sebebim kendinle çelişmen. Bana korsan kullanıyorsun belli falan diyorsun. Ben her şeyi ortaya döküyorum bu kez de diyorsun ki "kimse korsandan bahsetmedi". Valla et veya et benim düşüncem bu. 300 liralık oyunu 10 liraya oynamanın bir mantığı yok. İma yapmıyorum doğrudan söylüyorum. Oyunu bir kez satın alıp onlarca kişiye satmak hırsızlıktır.

Uzatmama sebebim kendinle çelişmen. Bana korsan kullanıyorsun belli falan diyorsun. Ben her şeyi ortaya döküyorum bu kez de diyorsun ki "kimse korsandan bahsetmedi". Valla et veya et benim düşüncem bu. 300 liralık oyunu 10 liraya oynamanın bir mantığı yok. İma yapmıyorum doğrudan söylüyorum. Oyunu bir kez satın alıp onlarca kişiye satmak hırsızlıktır.
Korsan kullandığın belli mesajını siz korsandan bahsetmeden mi atmışım acaba hay allahım ya. Konuda korsan yokken, ilk mesajınızda gelip bunun bahsini açan sizsiniz, korsan şöyle korsan böyle diye. Buna binaen korsandan bahseden olmadı dedim. Sonra ben sizden daha çok orijinal kullanıyorum dediniz, SS atıp yarış yapmaya çalıştınız, eh oradan da istediğinizi alamayınca.

Artık bilerek konuşulanları çarpıtmaya başlamışsınız, yakışır size. Aynı şeyi papağan gibi tekrarlamaya devam edin, daha da fazla cevap alamayacaksınız çünkü. Göz göre göre yalan söylüyorsunuz, bu kadarı fazla.

Ben zaten korsan etik değil, bu üç kez etik değil dedim. İkisini de eleştirdim. Sonra gelip bunu sen yazdın bana:
Ya hocam siz kendinizi rahatlatmaya çok çabalamayın. Korsan kullanıyorum deyin geçin, gerekçelendirmeye gerek yok.
Asıl ben sana cevap yazmayacağım daha fazla. Açık ve net şekilde hırsızlığı normalleştirmeye çalışıyorsun.

Ben zaten korsan etik değil, bu üç kez etik değil dedim. İkisini de eleştirdim. Sonra gelip bunu sen yazdın bana:

Asıl ben sana cevap yazmayacağım daha fazla. Açık ve net şekilde hırsızlığı normalleştirmeye çalışıyorsun.
Korsan kullanıp hırsızlıktan bahsediyorsunuz, bu yavuz hırsız hikayesi artık. Microsoft’tan onay alıyorum, kendi kafanıza göre hayal dünyanızda hikaye yazıp oynuyorsunuz. Hırsızlıktan sürekli bahsetmeniz de sizin kendi içinizde yaşadığınız rahatsızlığın dışa vurumu. Hırsızlığı Microsoft normalleştiriyor sizin bakışınıza göre.

Tabii diyemeden geçemeyeceğim, asıl hırsız sizsiniz, unutmayın bunu. Konudan alakasız gelip çemkirirken aklınızda olsun. Ay tüh yazmayacağım dedim de sinir uçlarıyla oynuyorsunuz insanın. Son olsun bu hadi.

Onay almışmış aynen kardeşim. Adam satış serbest bile dememiş. Paylaşım yasak değil demiş. Hırsızlık paylaşmakta değil satmakta. Sen burayı anlayamıyorsun. Ayrıca satışı yapılmayan, desteği olmayan yazılımı uygulamayı nasıl satın alabilirim güzel kardeşim söyle bakalım? :D :D

Evet arkadaşlar, güncelleme. Akıllarda soru işareti kalmasın diye satış/kiralama ile alakalı da soruyu sordum. Microsoft yetkilisinden yanıt, sıkıntı olmadığı, hesap sahibinin dilediğini yapabileceği, fakat hesap bilgileri ve kişisel bilgilerin açığa çıkabilme riskinden ötürü, tavsiye edilmediği yönünde oldu. Bunu da ekliyorum. NOT: Yarım saat boyunca yetkili yazıyor gözüktü, sonrasında sıkıntı olduğunu farkedip rejoin attım. Dolayısıyla yazdığım uzunca paragrafları göremiyorsunuz, fakat can alıcı soru eklediğim konuşmalarda mevcut.

53D4566F-1863-4BB0-8F5C-87650BB556F1.jpeg

171F0226-5124-417D-A219-5CD988B6834B.jpeg
38CC2B34-DAFF-4CE5-A83A-D022F1D2B71D.jpeg
6A22829A-9532-4926-AE5D-22813435EA0D.jpeg

Adam hesap paylaşımına okey diyor. Satışına okey demiyor. Hesabı parayla ortak kullanım yapabilirsiniz dediği yer nerede? İngilizcem mi yok acaba? Korsan kullanmaktan çok daha büyük hırsızlık bu. Emek hırsızlığı da değil direkt adamın cebine gitmesi gereken paranın hırsızlığı.

Senden daha az korsan kullandığıma eminim gel sayayım: IDM korsan, WWE 2K15 (satışta değil) korsan. Başka da korsan yazılımım yok. Yıllarca korsan oynadığım oyunları da sonradan da olsa satın alıyorum. Yargılamadan önce düşün biraz. Mesele korsancılık falan değil. Mesele hem kazanmamanız gereken parayı kazanıp hem de üstüne hak iddia etmeniz.

Eki Görüntüle 1098856
Adamların cebine gidecek para daha az olsada yine de gitmiyor mu?

Microsoft Hizmet Sözleşmesi gereği belirtilen uygulama yasakmış. Detayları bu konuda bulabilirsiniz:

Microsoft Hizmet Sözleşmesi gereği belirtilen uygulama yasakmış. Detayları bu konuda bulabilirsiniz:

Yasak olduğu tam olarak nerede belirtiliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı