Ortak internet terörü

Kardeşim Qos denenen bir şey var :) Modemin Asus ise yardımcı olabilirim.
Modemim airties 5650tt yardımcı olursan çok minnettar olurm
Engelleyerek vb. hareketlerle kırıcı olmak yerine siz kendi evinizdeki cihazlar dışındaki cihazların hızını düşürürseniz sorun ortadan kalkar. Hem onlar farketmezler sizde mağdur olmazsınız.
Bende engelleyerek yanllış yaptığımı düşünüyüorum zaten ondan dolayı çözüm istedim
Yüzüne söyleyin diyenler için; cidden yüzlerine söylemesem de internet cok kotu dediklerinde 10 kişi bağlıyız herkes kendi internetine bağlı olsa böyle olmaz vs. diyorum ama nafile :(
Hocam banlayın gitsin niye girilmiyor derseler gidin kendinize internet alın deyin.
Cidden çok cinnet geçirdiğimde diyecek seviyeye geldim ama kendimi tuttum

Modemim airties 5650tt yardımcı olursan çok minnettar olurum

Buyur. Sana önerim 1080p YouTube videosu izlenebilecek hız olan 3 ila 4 Mbps -en az- sınırlaman. YouTube'da sorun yaşamasınlar. Bol keseden verirsen 10'u geçme. Sana bir şey kalmıyor yoksa.

Bence düşüncelerinizi onlara söyleyin. Mutlaka interneti soracaklardır. Direk söyle şifresini değiştirdim diye. O kadar düşüncesiz olmasınlar.

Buyur. Sana önerim 1080p YouTube videosu izlenebilecek hız olan 3 ila 4 Mbps -en az- sınırlaman. YouTube'da sorun yaşamasınlar. Bol keseden verirsen 10'u geçme. Sana bir şey kalmıyor yoksa.

Tamam yapacağım en kısa zamanda ben program olduğunu düşündüm teşekkür ederim.

QoS'la 100kpbs ver yarın alırlar yeni interneti internet yavaşladı derlerse de bizde de yavaş oyun indirip duruyorsun dersin.

Alfasın.

Abi cidden Türkiye serverlarında bile 27ms alıyorken 80-90 almaya başladım ve mobil veriye geçiyorum. D şaka gibi ama gerçek kendi internetim biz parasını ödüyoruz ama mobil veriye geçen ben ://

Tamam yapacağım en kısa zamanda ben program olduğunu düşündüm teşekkür ederim.

Alfasın.

Abi cidden Türkiye serverlarında bile 27ms alıyorken 80-90 almaya başladım ve mobil veriye geçiyorum. D şaka gibi ama gerçek kendi internetim biz parasını ödüyoruz ama mobil veriye geçen ben ://

Hocam siz yine iyisiniz ms de ben daha her oyunda 150 ms alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı