Steam Ortak paylaşımlı hesaba nasıl girilir?

Egemwn

Centipat
Daha fazla  
Ben Instagram'dan ortak paylaşımlı hesap aldım bilgisayarıma zarar gelmeden bu hesaba nasıl girebilirim?

Hesaba girdiğinden dolayı herhangi bir virüs olmaz. Sadece şüpheli linklere tıklama ve çevrimdışıda kullan.

Hesaba girdiğinden dolayı herhangi bir virüs olmaz. Sadece şüpheli linklere tıklama ve çevrimdışıda kullan.

Bir arkadaşın bilgisayarına birisi giriş yapmış ondan dolayı bende biraz korktum açıkçası hesaba girerken internetsiz girmeye çalıştım fakat girmedi remote play diye bir olay varmış anlamadım.

Bir arkadaşın bilgisayarına birisi giriş yapmış ondan dolayı bende biraz korktum açıkçası hesaba girerken internetsiz girmeye çalıştım fakat girmedi remote play diye bir olay varmış anlamadım.

Evet siz oyundayken başka birisi bağlanabiliyor. Çevrimdışı oynamanız veya remote playı kapatmanız lazım ama nasıl kapanır bilmiyorum.

Hocam remote play olayını bende bilmiyorum ama paylaşımlı hesaba girip sol üstten arkadaşlara tıklayıp oradan çevrimdışı modu seçmek bende yeterli olmuştu. Offline oyunları oynarken.

Hocam remote play olayını bende bilmiyorum ama paylaşımlı hesaba girip sol üstten arkadaşlara tıklayıp oradan çevrimdışı modu seçmek bende yeterli olmuştu. Offline oyunları oynarken.
oynayacağım oyun offline teşekkür ederim

Peki oyuna girerken interneti kapattınmı yani interneti kapatmama gerek var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı