Ortalamaları nasıl yüksek tutabilirim?

Efeko09

Picopat
Selamlar.7. sınıfa geçeceğim ve önümdeki sene LGS sınavına gireceğim. LGS sınavından pek bir umudum yok. Bende karne notlarımla en azından Koray gibi iyi bir liseye giderim diyorum.5. sınıf ortalamam 97 idi.6. sınıf zaten herkese 100 verildi. Şimdi önümdeki 2 senede notlarımı iyi tutmam lazım Koray 98 ortalama ile alıyor. Derslerimde aşırı iyi değil sınavlarda notlarımı nasıl yüksek tutabilirim?

Sözlüleri olabildiğince yüksek tut. Derslere falan katıl. Benim, sadece ders notlarından ortalamam 67 idi, yüksek ortalamalar ile 85'e kadar çıktı.

Yukarıdaki arkadaşlar yazmış zaten. Boşa maceraya aramaya gerek yok masanın başına geçip youtubedan veya kitaplardan ders çalışacaksın. Öyle "ders çalışma taktikleri, sınavdan garanti 100 alma" gibi youtubedaki saçma videolara bakma. Çalışma ortamını kendin yapmalısın dostum. Başarılar.

Yukarıdaki arkadaşlar yazmış zaten. Boşa maceraya aramaya gerek yok masanın başına geçip YouTube'dan veya kitaplardan ders çalışacaksın. Öyle "ders çalışma taktikleri, sınavdan garanti 100 alma" gibi YouTube'daki saçma videolara bakma. Çalışma ortamını kendin yapmalısın dostum. Başarılar.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam.
Bir de dostum eğer hiç ama hiç fikrin yoksa youtube da "Gri Koç" adında bir rehberlik kanalı var. Aslında ünivertiseye yönelik videolar çekiyor fakat nasıl ders çalışmanla ilgili videolar da var. Eğer seversen oraya da bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı