Ortalamanız kaç?

Okulum özel olabilir ancak sonuçlarımda değiştirme yok. Kendim çalışarak aldım. Emeğe biraz saygınız olsun.

Ayrıca 7. sınıf ne kadar zor olabilir ki? 99 gayet normal.

Ben de 7. ve 8. sınıfı özel okulda okudum, sınavdaki sorular 4 işlemdi resmen, olmayanların da benzerlerini sınavdan önce çözdük. Puanı yükseltiyorlar ama bunu legal yöntemlerle yapıyorlar.
 
Ben de 7. ve 8. sınıfı özel okulda okudum, sınavdaki sorular 4 işlemdi resmen, olmayanların da benzerlerini sınavdan önce çözdük. Puanı yükseltiyorlar ama bunu legal yöntemlerle yapıyorlar.

Sorular kolay değildi. Örneğin Fenci sırf kopya çekmeyelim diye A, B, C, D, E kitapçıkları hazırlamış ve soruların hepsi birbirinden farklı, hepsi de yeni nesil soru.

Matematikçi ise MEB Beceri Temelli soruları alıp değiştirdi ve önümüze sundu.

İngilizceci Simple Past Tense, Simple Present Tense, Present Continuous Tense, Simple Past Continuous Tense, Present Perfect Tense konularından seçmeli 50 soru sordu. Zaten en kötü sonucumda İngilizceden.

Almanca hocası Das Perfekt ve Präteritum sormuş. Okulun yarısı 50 altı aldı sınavdan. Son gün bakmasam ben de 50 alanlardan olacaktım.

Bu anlattıklarıma göre her özel okul bir değil 🙂
 
Hocam vallahi diyorum imanlı biri olarak. Elime okul dışında kitap geçmiyor. Gerçekten. Zamanım da olmuyor zaten okulumun robotik takımındayım akşam 9 a kadar okuldayız. Normal bir öğrenci kadarını geçtim gerçekten hiç çalışmıyorum.
Gerçekten çalışmadan yüksek alabiliyorum. Söylemeyi içtenlikle söylüyorum hiç sevmememe rağmen siz ne desem inanmayacaksınız, o yüzden belirteyim. Küçükken üstün zekalı tanısı koyulmuştu. Allah vergisi.
Konuşma fazla uzadı. Amacım yemin ederim ki kimseye üstünlük taslamak veya hava atmak değil. Bu mesajı şuan silip göndermemek istiyorum ama size de son bir cevap vermek istiyorum.
Eğer biraz sinirli geldiyse özür dilerim. Kavga etmeyi hiç sevmem. Siz de haklısınız yüksek alıp da çalışmıyorum deyince sinir bozucu olmalı. ✌️barış.
Bu arada bana da sürekli günde 300 soru çözüyorum diyenler çok sinir bozucu geliyor. Çalışıyorsan kendine çalışıyorsun. Etrafındakilerin bunu bilmesine gerek yok.
İyi sosyaller, değerli hocam.
Sıkıntı yok hocam, ben de kötü anlamda demedim zaten. Demek istediğim: Fen lisesi okulda öğrenciyi çok zorluyor, dolayısıyla okulda çalışıyorsun aslında. SPOİLER'daki olaya da katılıyorum. İyi sosyaller.
 
9. Sınıf 98.
Hiç çalışmıyorum 🙃.Eki Görüntüle 1272345
Screenshot_2022-01-17-16-47-59-05_de22f3ade6026dcb33c315c7dc39e7bc.jpg

Hiç ödev yapmayınca gelen pişmanlık hissi.
Ortalamam hala 98 :).
 

Geri
Yukarı