- Makaleler
- 1
Eksiklikler olsa da kurguya puanım 6/10.
Silivri bekler seni.O sitede bu okuldan giden ve şifreleri ayarlayan öğretmen de vardı da çok ayrıntı oldu başıma bir iş gelmesin. Biraz sahtecilik vardı ürktüm şimdi
.
USB'yi de kopyalamıştım ama işe yaramamıştı ek olsun bu da. Yanlış yapmadıysam denemenize gerek yok.Bizde USB ile bağlanıyordu tahtaya yani şifre falan da deneyemezdik. Ben de okuldan ayrılmadan önceki günlerde hoca dersten çıktı, USB'yi biriniz getirin dedi, hocam ben getiririm dedim, öğretmenler odasında bekleyeceğini söyledi. Ben de tahtadan (Win 7 idi.) msconfig ayarlarına girip tahtanın programını kapattım.
USB kopyalanmıyordu bende, salt okunur olduğu için hata veriyordu ben de direk programı kapattım. Hoca USB'yi takarken PC açılınca sınıf şaşırmıştıUSB'yi de kopyalamıştım ama işe yaramamıştı ek olsun bu da. Yanlış yapmadıysam denemenize gerek yok.
Onun için program var canım o öyle mi olur.USB kopyalanmıyordu bende, salt okunur olduğu için hata veriyordu ben de direk programı kapattım. Hoca USB'yi takarken PC açılınca sınıf şaşırmıştı![]()
Gerek kalmadı zaten şuan mezunum, hayırlısıyla üniversiteye gideceğim.Onun için program var canım o öyle mi olur.
Kapı çaldı 5 dakika sonra onu da anlatırım.
Ya millet hiç bir şey bilmezse normal. Bizim akıllı tahtanın kalibrasyonunu yapmıştım millet hayran kalmıştı millet biraz geri kafalı kaldı yani. Bir arkadaşım okul bilgisayarı mavi ekran verince tırsıp kapattı açtım baktım düzelmişti. (Deepfreeze sağolsunUSB kopyalanmıyordu bende, salt okunur olduğu için hata veriyordu ben de direk programı kapattım. Hoca USB'yi takarken PC açılınca sınıf şaşırmıştı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.