Ortaokul sınavları iptal olsun

*Ziya Mal anlaşmayı imzaladı*

Senin bu tipleri çok gördüğünden bile şüphem var iken hiçbir delil olmadan insanlar hakkında atıp tutamazsın maalesef.
Şimdi sana şöyle anlatayım. Ben o kadar gittim sınava girdim, çabaladım yüksek puan aldım. Fakat sonra sınav puanları silindi, herkes sözlü notları ile en az 50 aldı. Bu arkadaş da hine böyle olsun istiyor. Neymiş virüsmüş. Bir yürü git oradan, biz de biliyoruz ne istediğini!

@William Crusader hocam tam olarak ne düşünüyorsunuz konu hakkında onu anlamadım. Sakin sakin tartışsanız daha iyi olur bence. Şahsen ben ikinizi de anlayamadım tam olarak neyi savunduğunu.
Sınavsız bir eğitim sistemi mi bekliyorsunuz? Hem de Türkiye'de.
Hocam imkanı yok ya. Keşke sınavsız olsa. Fakat şu da yeter en azından her dönem 2 defa tüm derslerden yazılı olmasa. 1 dönemde 1 defa yazılı yeter diye düşünüyorum.

@William Crusader hocam tam olarak ne düşünüyorsunuz konu hakkında onu anlamadım. Sakin sakin tartışsanız daha iyi olur bence. Şahsen ben ikinizi de anlayamadım tam olarak neyi savunduğunu.
Sınavlar kesinlikle olmalı. Konu sahibi yan gelip yatıyor sonra virüsü bahane ediyor. Kısaca bu demek istediğim.
O zaman puanı yine ders içi etkinlik notlarından alırız ve yine haksızlık olur.

Bu bir ''tahmin'' asla %100 konuşamazsın! tabii 1. dönemde it gibi projeler onlar bunlar sıkıntılar içinde kıvranıp derslere katılmama rağmen derslere girmeyenlerle eşit tutulmak benim de moralimi bozdu. Ama bu arkadaş hakkında asla %100 konuşamazsın. Eğer kendisi gelip ''Evet aslında virüs umrumda değil ben beleşe 100 almak istiyorum'' demediği takdirde sen asla %100 bir şey söylemezsin.

Sınavlar kesinlikle olmalı. Konu sahibi yan gelip yatıyor sonra virüsü bahane ediyor. Kısaca bu demek istediğim.
Hocam ben de size katılıyorum. Fakat olmasa da benim için daha iyi olur. Ben olmasın demiyorum sadece olmasaydı benim için çok daha iyi olurdu diyorum.

O zaman puanı yine ders içi etkinlik notlarından alırız ve yine haksızlık olur.
Virüsü niye bu kadar hafife alıyorsun dostum insan canı senin için bu kadar değersiz mi?

Arkadaş konu sahibi hakkında kendi varsayımlarıyla hakaret ediyor, buna karşı çıkıyorum.

tabii 1. dönemde it gibi projeler onlar bunlar sıkıntılar içinde kıvranıp derslere katılmama rağmen derslere girmeyenlerle eşit tutulmak benim de moralimi bozdu. arkadaş
Bu konu da kesinlikte haklısınız ikiniz de bence. Fakat @231561 hocamın dediği de bir o kadarda doğru.

Ben 10. sınıf öğrencisiyim, yaşıtlarıma bakın kaç milyon tweet attılar, bir işe yaradı mı? Hayır. Girdim sınavlara, şimdi ikincilere hazırlanıyorum. Bu yüzden zaman kaybetmeyin çalışın. Sınav olsun, olmasın önemli değil, önemli olan sizin çalışmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…