Ortaokul sınavları iptal olsun

Yaşı küçük kardeşlerimizi covid etkilemiyor diye biliyorum çok, aileniz için sıkıntı olabilir ama taşıyıcı olduğunuz için o yüzden kendi sağlığınız için pek endişe etmeyin. O kampanyaya 50 milyon imza bile gelse bir şey değişmez, mecburen gireceksiniz, çift maske takarak girin sınavlara, önlemlerinizi alın.

Dün biz girmek istemiyoruz derken gülüp geçiyordunuz. Sıra sizde efendiler geçin bakim ders başına. Ben de çalışmadığım için istemiyordum ama eşşek gibi çalıştım ortalamam 90 üstü olacak inşallah.

O senin zamanında öyledir, müfredat değişmiş olabilir, soru şekilleri de değişti, üstüne pandemi zamanı panik bir durum, böyle mesajlar atacağınıza yardımcı olsanız "girersin bir şey olmaz" deseniz ne güzel olur. (Girmeme taraftarı değilim girmek istiyorum)

Yahu konu sahibinin liselilere yatıyorsunuz dediğini nereden biliyorsun? Her gün dışarıda gezdiğini nereden biliyorsun? Müneccin misin arkadaşım? 2 tane velet sana gelip çalışmadın yattın dedi diye 1 milyon kişi aynı mı oldu?
Bunları hepsi böyle. İstisnasız hepsi. Müneccinim, evet. Zoruna mı gitti? Kimse evde değil zaten. Lisede falan değilim, kimse de bana yattın demedi. Ama başkasına diyen çok gördüm. Bu arkadaş da onlardan biri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı