![]()
Arkadaşlar, ben ortaokula gidiyorum ve sağlığım için sınav olmak istemiyorum.
Bir günde 15.000 vaka oluyor ve ben bu koşullarda virüse yakalanırsam aldığım notun ne anlamı kalacak?
Ben olmak istiyorum.

![]()
Arkadaşlar, ben ortaokula gidiyorum ve sağlığım için sınav olmak istemiyorum.
Bir günde 15.000 vaka oluyor ve ben bu koşullarda virüse yakalanırsam aldığım notun ne anlamı kalacak?
Konu sahibi neden mesaj yazmıyor peki? Tabii ki de linç yiyecek, o yüzden. Ben konuşmamın arkasında dururum arkadaş.Bu bir ''tahmin'' asla %100 konuşamazsın! tabii 1. dönemde it gibi projeler onlar bunlar sıkıntılar içinde kıvranıp derslere katılmama rağmen derslere girmeyenlerle eşit tutulmak benim de moralimi bozdu. Ama bu arkadaş hakkında asla %100 konuşamazsın. Eğer kendisi gelip ''Evet aslında virüs umrumda değil ben beleşe 100 almak istiyorum'' demediği takdirde sen asla %100 bir şey söylemezsin.
Evet ediyorum. Sorun mu var?Arkadaş konu sahibi hakkında kendi varsayımlarıyla hakaret ediyor, buna karşı çıkıyorum.
Arkadaş gidip tüm gün dışarda gezmeyi biliyor ya? Ben de biliyorum o ortamı. O kadar tıklım tıklım değil. Her sınıfta 15 kişi ya var ya yok.Virüsü niye bu kadar hafife alıyorsun dostum insan canı senin için bu kadar değersiz mi?
Nesi zor ya? Nesi zor? Alt tarafı 1 video izleyeceksin ya. Bir video!Sana göre zor olmayan ona göre zor olabilir, lütfen anlayışlı olun.
Namıdiğer herhangi bir işe yaramayan 3713754865. change.org kampanyası.
Sınava gireceksiniz gibi gözüküyor hocam. Hem sorabilir miyim; seni zorlayacak hangi konu ve ders var?
Tabii ki de sorun var dalgamı geçiyorsun sen benimle, kimseye hakaret edemezsin burası bir forum ve herkes birbirine saygılı olmak zorunda!Konu sahibi neden mesaj yazmıyor peki? Tabii ki de linç yiyecek, o yüzden. Ben konuşmamın arkasında dururum arkadaş.
Evet ediyorum. Sorun mu var?
Arkadaş gidip tüm gün dışarda gezmeyi biliyor ya? Ben de biliyorum o ortamı. O kadar tıklım tıklım değil. Her sınıfta 15 kişi ya var ya yok.
Nesi zor ya? Nesi zor? Alt tarafı 1 video izleyeceksin ya. Bir video!
Konu sahibi neden mesaj yazmıyor peki? Tabii ki de linç yiyecek, o yüzden. Ben konuşmamın arkasında dururum arkadaş.
Evet ediyorum. Sorun mu var?
Arkadaş gidip tüm gün dışarda gezmeyi biliyor ya? Bende biliyorum o ortamı. O kadar tıklım tıklım değil. Her sınıfta 15 kişi ya var, ya yok.
Nesi zor ya? Nesi zor? Alt tarafı 1 video izleyeceksin ya. Bir video!
Eğer ettiğim hakaret doğruysa ederim. Bu forumda ben de uzun zaman geçirdim. Ben de bir çok şeyi biliyorum. Konu sahibi benle dalga geçer gibi hem cevap vermeyip hem gelip yan yatarsa ederim! Bir de gelip daha mesajı tam okumadan yorum yapıyorsunuz. Ne diyeyim ben şimdi?Tabii ki de sorun var dalgamı geçiyorsun sen benimle, kimseye hakaret edemezsin burası bir forum ve herkes birbirine saygılı olmak zorunda!
Ben de aynı şeyi söylüyorum. Ama anlayana tabii.Herkes dışarda geziyor eğleniyor tozuyor sınavlara gelince virüs var sağlığımız daha önemli.
Evet sağlığımız daha önemli buna bende katılıyorum ama dışarda eğlenen gezen tozan sizsiniz.
Arkadaşım bak, güzel kafana şunu sok, ''net bir delil olmadan kimseye net hakaret edemezsin'' ancak ve ancak varsayımlar üzerinden ''yan gelip yatıyorsan bu konuyu açamazsın'' vs. demelisin???Eğer ettiğim hakaret doğruysa ederim. Bu forumda bende uzun zaman geçirdim. Bende bir çok şeyi biliyorum. Konu sahibi benle dalga geçer gibi hem cevap vermeyip hem gelip yan yatarsa ederim! Bir de gelip daha mesajı tam okumadan yorum yapıyorsunuz. Ne diyeyim ben şimdi?
Ben de aynı şeyi söylüyorum. Ama anlayana tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.