Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2021 #231 William Crusader dedi: Sınavlar kesinlikle olmalı. Konu sahibi yan gelip yatıyor sonra virüsü bahane ediyor. Kısaca bu demek istediğim. Genişletmek için tıkla... Adamı belki ilk defa görüyorsun sosyalde. Tanımadan laf atmayın insanlara.
William Crusader dedi: Sınavlar kesinlikle olmalı. Konu sahibi yan gelip yatıyor sonra virüsü bahane ediyor. Kısaca bu demek istediğim. Genişletmek için tıkla... Adamı belki ilk defa görüyorsun sosyalde. Tanımadan laf atmayın insanlara.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 895 Çözümler 2 19 Mart 2021 #232 William Crusader dedi: Noldu, sustunuz? Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın? merakımdan soruyorum gerçekten. Şaka gibi insanlara hakaret edip haklı olduğunu savunup üstüne böyle kelimeler kullanmak zeka işi değil, bence sen bugün başka bir şeye sinirlenmişsin konu sahibine hakaret ediyorsun.
William Crusader dedi: Noldu, sustunuz? Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın? merakımdan soruyorum gerçekten. Şaka gibi insanlara hakaret edip haklı olduğunu savunup üstüne böyle kelimeler kullanmak zeka işi değil, bence sen bugün başka bir şeye sinirlenmişsin konu sahibine hakaret ediyorsun.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 19 Mart 2021 #233 Ekin2407 dedi: Bizim ne günahımız vardı da olduk? Paşa paşa olacaksınız. Genişletmek için tıkla... gittik paşa paşa olduk ve olduğumuz gün sıra arkadaşımın testi pozitif çıktı. nice
Ekin2407 dedi: Bizim ne günahımız vardı da olduk? Paşa paşa olacaksınız. Genişletmek için tıkla... gittik paşa paşa olduk ve olduğumuz gün sıra arkadaşımın testi pozitif çıktı. nice
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 19 Mart 2021 #234 Herkes kendine göre haklı bence. Uzatmaya gerek yok.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Mart 2021 #235 AlexFergusonHayranı dedi: Gittik paşa paşa olduk ve olduğumuz gün sıra arkadaşımın testi pozitif çıktı. Nice. Genişletmek için tıkla... En azından bizde sıkıntı çıkmadı ona şükrediyorum.
AlexFergusonHayranı dedi: Gittik paşa paşa olduk ve olduğumuz gün sıra arkadaşımın testi pozitif çıktı. Nice. Genişletmek için tıkla... En azından bizde sıkıntı çıkmadı ona şükrediyorum.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 19 Mart 2021 #236 Heroxira1 dedi: Kaç yaşındasın? merakımdan soruyorum gerçekten. Genişletmek için tıkla... 11'im. Şimdi yaşımdan vuracaksınız, değil mi? Hahaha! Akıl yaşta değil baştadır dostum.
Heroxira1 dedi: Kaç yaşındasın? merakımdan soruyorum gerçekten. Genişletmek için tıkla... 11'im. Şimdi yaşımdan vuracaksınız, değil mi? Hahaha! Akıl yaşta değil baştadır dostum.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Mart 2021 #237 AlexFergusonHayranı dedi: Gittik paşa paşa olduk ve olduğumuz gün sıra arkadaşımın testi pozitif çıktı. Nice. Genişletmek için tıkla... Bu arada bizde sınıfı ikiye bölmüşlerdi, sıra arkadaşım da yoktu. Senin nasıl oluyor?
AlexFergusonHayranı dedi: Gittik paşa paşa olduk ve olduğumuz gün sıra arkadaşımın testi pozitif çıktı. Nice. Genişletmek için tıkla... Bu arada bizde sınıfı ikiye bölmüşlerdi, sıra arkadaşım da yoktu. Senin nasıl oluyor?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 19 Mart 2021 #238 Efe Genç dedi: Bu arada bizde sınıfı ikiye bölmüşlerdi, sıra arkadaşım da yoktu. Senin nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Lise?
Efe Genç dedi: Bu arada bizde sınıfı ikiye bölmüşlerdi, sıra arkadaşım da yoktu. Senin nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Lise?
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Mart 2021 #239 William Crusader dedi: Lise? Genişletmek için tıkla... 10. sınıf.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 19 Mart 2021 #240 Efe Genç dedi: 10.sınıf. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa sormuştum.