Ortaokulda devamsızlıktan kalma var mı?

Casper0022

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 8.sınıfım 14 gün özürlü 13 gün özürsüz devamsızligim var ve birkaç gün daha özürsüz olarak gitmeyecegim. Sınıfta kalır mıyım ya da LGS icin bir sorun teşkil eder mi?

Arkadaşlar ben 8.sınıfım 14 gün özürlü 13 gün özürsüz devamsızligim var ve birkaç gün daha özürsüz olarak gitmeyecegim. Sınıfta kalır mıyım ya da LGS icin bir sorun teşkil eder mi?

Olabildigince devamsizlik yapma 20 raporlu 10 normal diye biliyorum yanlış olabilir devamsizlik girecegin okulu etkiliyor ucu ucuna girersen mesela ayni puan 460 460 devamsizliga bakiliyor sildirebiliyorsan sildir.

20 güne kadar hakkınız var özürsüz 20 olduğu an hocaların insafına kalıyor ama sınıfta bırakabilirler.

Olabildigince devamsizlik yapma 20 raporlu 10 normal diye biliyorum yanlış olabilir devamsizlik girecegin okulu etkiliyor ucu ucuna girersen mesela ayni puan 460 460 devamsizliga bakiliyor sildirebiliyorsan sildir.
O lise için, ortaokul için özürsüz 20 ama özürlüyü tam bilmiyorum.

20 gün özürsüz hakkınız var. 20 gün ve üzeri olursa kalıyorsunuz. Özürlü için herhangi sınır yok. Genelde ortaokulda bırakmıyorlar, ŞÖK kararıyla geçersiniz de kesin değil. Okulunuza bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı