Ortaokulda resim dersinden kalınır mı?

LGS'ye çalıştığınız için hocalar insansa anlayışlı olacaktır zaten. En düşük 50 alacağınızı varsayıyorum.

Sınıfta kalırsın gibi bir şey yazmış mıyım ? Dersten kalırsan belge alamazsın.
Kardeşim neden anlamıyorsun ortaokulda resim beden gibi derslerden hoca 50 altı verirse o hocaya çok güzel bir şeyler diyip il eğitim müdürlüğüne şikayet edebilirsin. Şuana kadar ben ortaokulda ne resimden kalanı gördüm nede bedenden. Bana 1 tane resimden kalanı göster dizlerine kapanacağım 'ortaokul'

Sınıfta kalırsın gibi bir şey yazmış mıyım ? Dersten kalırsan belge alamazsın.
Ortaokulda kalma yok yusuf tekin blöf yapıyor öğretmenler kurulu aralarında toplanıp konuşarak öğrenciyi geçiriyorlar.

Kardeşim neden anlamıyorsun ortaokulda resim beden gibi derslerden hoca 50 altı verirse o hocaya çok güzel bir şeyler diyip il eğitim müdürlüğüne şikayet edebilirsin. Şuana kadar ben ortaokulda ne resimden kalanı gördüm nede bedenden. Bana 1 tane resimden kalanı göster dizlerine kapanacağım 'ortaokul'

Ortaokulda kalma yok yusuf tekin blöf yapıyor öğretmenler kurulu aralarında toplanıp konuşarak öğrenciyi geçiriyorlar.
Hiçbir şey diyemezsin hocaya. Kalan illa ki var ama nadir. Nadir olması mümkün olmadığı anlamına gelmiyor.

Bilmiyorsanız konuşmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı