AlpTgin
Hectopat
Tartışmıyorum sadece fikrimi belirttim. Katılıp katılmamak size kalmış.Neyse, burada tartışmaya değmez.
Tartışmıyorum sadece fikrimi belirttim. Katılıp katılmamak size kalmış.Neyse, burada tartışmaya değmez.
Hocam arkadaş zaten tertipli ve düzenli. Saçını her gün yıkıyor.Ne alakası var. Son 10 yıla kadar öğrenci dediğin tertip ve düzenliydi. Ne olduysa son on yılda değişti. Ülkenin gelişmeme nedeni tüketen üretemeyen zihinlere sahip olmasıdır. Üniversite okumuyorsunuz daha orta okuldasınız. Öğrenci için bu bir baskı değildir. Ne hikmetse bu son nesil her şeyi baskı olarak algılıyor.
Tehdit veya hakarete bir yorum yapmadım. Bunu tasvip etmediğimi buradan anlamanız lazım. Fakat öğrenci tertipli ve düzenli olmalı
Devletin en büyük hatası öğrenciye bu denli özgürlük vermesi oldu. Tek tip kıyafet, tek tip saç tipi her zaman iyidir. Düzeni ifade eder. Umarım bir gün eskisi gibi olur.
Bence güzel bir şey. Baskıcı toplumlara böylesi gerekli.Ne hikmetse bu son nesil her şeyi baskı olarak algılıyor.
Düzen her zaman iyidir. Öğrenci ve öğretmen arasında ki hiyerarşi yok edildi. Sizin için demiyorum. Genel olarak durum buGübreyle mi yetiştin hocam? Merakımdan soruyorum.
Sizin okuduğunuz dönemde hiyerarşi yok edilmemiş sanırsam bu yüzden eğitiminizi de yanlış almışsınız, o yüzden ki yazımınız bile yanlış.Düzen her zaman iyidir. Öğrenci ve öğretmen arasında ki hiyerarşi yok edildi. Sizin için demiyorum. Genel olarak durum bu
Hocam bir nebze daha yakın olmalılar. Çünkü hiyerarşi olursa öğretmen öğrenciye kötü şeyler uygulama hakkını kendisinde görür.Düzen her zaman iyidir. Öğrenci ve öğretmen arasındaki hiyerarşi yok edildi. Sizin için demiyorum. Genel olarak durum bu
Sizin okuduğunuz dönemde hiyerarşi yok edilmemiş sanırsam bu yüzden eğitiminizi de yanlış almışsınız, o yüzden ki yazımınız bile yanlış.
Devletin en büyük hatası ilk başta öğrenciyi tek tip yetiştirmekti. Dış görünüşüne kadar aynı olan bi' nesilden ne beklenirdi ki? Sizin gibiler çıkıyor işte, uzun saç yok, bol giyim yok. Bunlar kişinin kendini ilgilendiren şeyler, Cumhurbaşkanı bile karışamaz buna, devletin yaptığı düzgün şeylerden biri olma yolunda ilerliyor özgürlük vermesi.Devletin en büyük hatası öğrenciye bu denli özgürlük vermesi oldu. Tek tip kıyafet, tek tip saç tipi her zaman iyidir. Düzeni ifade eder. Umarım bir gün eskisi gibi olur.
Son 10 yıla kadar öğretmenler gerçek manada Tanrı gibiydi, öğrenciler ise onların kölesi gibi görülüyordu.Ne alakası var. Son 10 yıla kadar öğrenci dediğin tertip ve düzenliydi.
Evet gelişmeme nedeni bu, tek tip dış görünüş beraberinde tek tip kafa yapısı getirdi.Ülkenin gelişmeme nedeni tüketen üretemeyen zihinlere sahip olmasıdır.
Buna hiçbir şekilde karışılamaz, öğrenci için bu bi' baskıdır. Hayatı boyunca istediği dış görünüşte olamayacağını düşünür ve dışarıdan bakıldığında tek tip dış görünüşe bakıyor gibi hissedersiniz. Bu bal gibi de baskıdır.Üniversite okumuyorsunuz daha orta okuldasınız. Öğrenci için bu bir baskı değildir. Ne hikmetse bu son nesil her şeyi baskı olarak algılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.