Ortaokulda saç yüzünden tehdit edildim

Son durum nedir? Kesme girişiminde bulundu mu hocanız?
Çarşamba gününü bekliyorum, müdürümüz "Ben hocalara saça karışma talimatı vermedim, biri laf ederse gel bana söyle." demiş bir arkadaşıma. Pazartesi gideceğiz ve soracağız, yüksek ihtimalle kimin laf ettiğini soracak ve konu orada kapanacak.

Bugün yine dersimiz vardı, yine saçma sapan konuştu. "Bir sonraki derse elimde makas ile geleceğim." dedi. Hala saçımı kesebileceğini düşünüyor. Her şeye baktım, her gün düzenli duş alırım, saçımı sabahları ekstra yıkarım laf edilmemesi için. Yağlı gözükmesine sebep olacak hiçbir şey de kullanmıyorum. Kurallardaki tek şart düzenli temizlenmesi. Bunlara bakılırsa çok da düzenli bir şekilde saçımı yıkıyorum.

Disiplin suçlarına da baktım, yine bir şey yok. Ben istemeden bana dokunursa taciz olarak sayılıyor zaten, anneme konudan bahsedeceğim şimdi. Annem şikayetlere çok sıcak bakmaz fakat eski konuları da söyleyeceğim. "Şerefsiz" dediği öğrenci benim, hakkımda çıkan ve onu ilgilendirmeyen benim özel hayatımla ilgili bir konu yüzünden demişti.

Başka sınıftan da öğrenciyi azarlamış ve aşağılamış bugün. Pazartesi hep beraber müdüre gitmeyi düşünüyoruz.
CİMER'e, MEB'e, her yere şikayet edin.

Devletin en büyük hatası öğrenciye bu denli özgürlük vermesi oldu. Tek tip kıyafet, tek tip saç tipi her zaman iyidir. Düzeni ifade eder. Umarım bir gün eskisi gibi olur.
Öğrenci bu kadar baskıya dayanamaz ve bir gün fayda sağlayamayan bir birey olur. (size söylemiyorum) (istisnalar hariç) +45 yaş kişiler bu yüzden böyle.
Devletin en büyük hatası öğrenciye bu denli özgürlük vermesi oldu. Tek tip kıyafet, tek tip saç tipi her zaman iyidir. Düzeni ifade eder. Umarım bir gün eskisi gibi olur.
Ayrıca bu tehditleri, hakaretleri doğru buluyor musunuz siz?

Ülke bu yüzden gelişmiyor. Öğrenci bu kadar baskıya dayanamaz ve bir gün zararlı bir birey olur. (istisnalar hariç) +45 yaş kişiler bu yüzden böyle.
Ne alakası var. Son 10 yıla kadar öğrenci dediğin tertip ve düzenliydi. Ne olduysa son on yılda değişti. Ülkenin gelişmeme nedeni tüketen üretemeyen zihinlere sahip olmasıdır. Üniversite okumuyorsunuz daha orta okuldasınız. Öğrenci için bu bir baskı değildir. Ne hikmetse bu son nesil her şeyi baskı olarak algılıyor.
Öğrenci bu kadar baskıya dayanamaz ve bir gün fayda sağlayamayan bir birey olur. (size söylemiyorum) (istisnalar hariç) +45 yaş kişiler bu yüzden böyle.

Ayrıca bu tehditleri, hakaretleri doğru buluyor musunuz siz?
Tehdit veya hakarete bir yorum yapmadım. Bunu tasvip etmediğimi buradan anlamanız lazım. Fakat öğrenci tertipli ve düzenli olmalı

Ne alakası var. Son 10 yıla kadar öğrenci dediğin tertip ve düzenliydi. Ne olduysa son on yılda değişti. Ülkenin gelişmeme nedeni tüketen üretemeyen zihinlere sahip olmasıdır. Üniversite okumuyorsunuz daha orta okuldasınız. Öğrenci için bu bir baskı değildir. Ne hikmetse bu son nesil her şeyi baskı olarak algılıyor.

Tehdit veya hakarete bir yorum yapmadım. Bunu tasvip etmediğimi buradan anlamanız lazım. Fakat öğrenci tertipli ve düzenli olmalı
Neyse, burada tartışmaya değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı