Ortaokulda saç yüzünden tehdit edildim

Benzer olaydan ortaokuldayken sınıfta yakın arkadaşım (uzun saçlıydı) da sorun yaşadı. İngilizce hocası ile sesli tartışma yaşadı, sonra siz karışamazsınız bana falan dedi ama hocaya vurmadı sadece ona karşılık olarak bağırdı. Oysaki hoca ona vurdu. Ardından hoca kargaşadan sonra sınıftan ağlayarak çıktı. Çocuğa tokat atmanın cezasını biliyor tabii, ağlayarak çıkınca soruşturmadan kaçabileceğini sanıyor. Sonradan arkadaşımın ailesi geldi ve ağlayan hocayla konuştular. Müdür yrd. bir şekilde uzlaşma sağladı ve iki tarafın da birbirinden özür dileyerek konunun kapanmasına önayak oldu. Yoksa İngilizce hocası artık hoca değildi diye tahmin ediyorum.

Kurallar için sıkıntı olmuyorsa okul değiştirebilir. Uzatmak çok saçma benim için.
Dediğim gibi sizin için önemsiz olan bir şey karşı taraf için önemli olabilir. Bu sizin şahsi görüşünüz. Karşı taraf ise uzatmak istiyor ki bu durumda "kestir" demek haddimize değil. Zaten kişi uzatmak istediğini konuda defalarca söylediyse "kestir" demenin manası yok. Okul değiştirmek tamamen abartı :) Bir saç ve bir öğretmen için okul değiştirip çevremden mi olacağım?

Dediğim gibi sizin için önemsiz olan bir şey karşı taraf için önemli olabilir. Bu sizin şahsi görüşünüz. Karşı taraf ise uzatmak istiyor ki bu durumda "kestir" demek haddimize değil. Zaten kişi uzatmak istediğini konuda defalarca söylediyse "kestir" demenin manası yok. Okul değiştirmek tamamen abartı :) Bir saç ve bir öğretmen için okul değiştirip çevremden mi olacağım?

Bende size onu diyorum. Bir saç için bunca şeyle uğraşmaya değmez.

Yine sorun çıkartırlarsa okul değiştirmekten başka mantıklı çözüm düşünemiyorum.

@Ali Reis, uzun saçtan nefret ederim. Herkese göre değişir.

Bende size onu diyorum. Bir saç için bunca şeyle uğraşmaya değmez.

Yine sorun çıkartırlarsa okul değiştirmekten başka mantıklı çözüm düşünemiyorum.

@Ali Reis, uzun saçtan nefret ederim.

İşte sen nefret edersin çocuk nefret etmiyor uzatmak istiyor buna göre yorum yaparsak sevinirim ve okul değiştirmeye gelirsek arkadaşları tarafından kolları ince olduğu için dalga geçiliyormuş o ortamdan uzaklaşsa daha iyi bence.

İşte sen nefret edersin çocuk nefret etmiyor uzatmak istiyor buna göre yorum yaparsak sevinirim ve okul değiştirmeye gelirsek arkadaşları tarafından kolları ince olduğu için dalga geçiliyormuş o ortamdan uzaklaşsa daha iyi bence.

Sonuna herkese göre değişir ekledim.

Okul değiştirmeyi ben de söyledim zaten.

Cimer'e şikayet edildikten sonra suratına bile bakamazlar. Benim küçük kardeşim Müzik kitabını evde unuttu diye hoca buna hakaretler etmiş. Sinirden direkt Cimer'e başvurdum, ne oldu biliyor musun? Hoca tıpış tıpış yanıma gelip özür diledi :D

İyi yapmışsınız. Arkadaş için çözüm olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı