Ortaokulda tutulan tutanak sicile işler mi?

HUZUR1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Prime H610m-k D4-IntelCore I3-14100f-İNTEL ARC A750-Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (1X)-Western Digital Green SN350-Vento Gamers-Arena FSP 650w
İlk kez tutanak yedim (sanırım) klasik hoca dedi ki önce tutanak tutcam sonra ya da dur ailenizi çağıracağım sonra tutanak falan rehberliğe vereceğim, sebep derste konuşmamız. Aynı konuşmayı kızlar da yapıyor ama hiçbir şey demiyor gayet tatlı 7.sınıfım sizce sicile işler mi?

Yok hiç bir şey olmuyor tutanak bomboş öğrencileri korkutmak için uydurulmuş bir şey

Galiba lisede dediklerine göre disiplin sicile geçiyormuş. Ortaokulda en fazla aileni çağırı daha fazlası olmaz ama ailenden biraz azar işitirsin.

İlk kez tutanak yedim (sanırım) klasik hoca dedi ki önce tutanak tutcam sonra ya da dur ailenizi çağıracağım sonra tutanak falan rehberliğe vereceğim, sebep derste konuşmamız. Aynı konuşmayı kızlar da yapıyor ama hiçbir şey demiyor gayet tatlı 7.sınıfım sizce sicile işler mi?
Hiçbir şey olmaz.

Bir şey olmaz.

Lisede belki işlerde fakat ortaokulda bir şey olmaz, yırtıyorlar zaten.
(Tekrar okuyunca fark ettim tutanak sebebi konuşmaymış. Hiçbir zaman sınıfta konuşuyorsun diye sicile işlenecek tutanak tutamazlar. 10 sene sonra çalışmaya başlıyorsun fakat çalışamıyorsun niye? Çünkü 13 yaşımda derste konuştum😆.)

Son düzenleme:
Olmaz olmaz sıkıntı yok rahat olun.

Ben bir şeyde yapmadım arkadaş tahtada bir şey anlatıyordu bir kız mesela yani dedi bende arkadaşıma mesela yani dedim oda ben arkamı dönünce taklit yapmış hoca 4 kişiye dedi ne alakaysa.

Onlar Kolpa kanka siciline işlenmesi imkansız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı