Ortaokulda tutulan tutanak sicile işler mi?

Sicile disiplin işler ama siz disipline falan gitmezsiniz rahat olun. Disiplinlik durum yok.

Hayır zaten disipline göndereceğim demedi ilk başta tutanak dedi sonra ya da dur onu boş ver isim yazıp rehberliğe vereyim dedi aileleriniz uğraşsın dedi.

Yok ya takma kafana benim 9. Sınıfta bi almancacım vardı adam sınıfa girdiği an soy adımı söyler tutanak için a4 getir derdi düşünün artık müdür yardımcısı beni ne zaman görse bu gün almanca dersin varsa gel kağıdı şimdi verim derdi o almancacı yüzünden 9.sınıf boyunca sayısız tutanak yedim hiçbir şeyde olmadı

Hayır zaten disipline göndereceğim demedi ilk başta tutanak dedi sonra ya da dur onu boş ver isim yazıp rehberliğe vereyim dedi aileleriniz uğraşsın dedi.

Rehberliğe durumu anlatır kendine şahit toplarsın biraz da güçlü biriysen gözünü korkut güçten kastım ailen sağlamsa.

Rehberliğe durumu anlatır kendine şahit toplarsın biraz da güçlü biriysen gözünü korkut güçten kastım ailen sağlamsa.

Ders teknoloji tasarım derslerim çok iyi zaten bana diyoki akademik başarı önemli değil ama okulda onları anlatıyorlar.

Ders teknoloji tasarım derslerim çok iyi zaten bana diyoki akademik başarı önemli değil ama okulda onları anlatıyorlar.

Teknoloji dersi o kadar önemli değil öğretmenler söyler söyler yazar rehber öğretmeniyle biraz konuşur geçer gider.

Teknoloji tasarımda ders işleyen bir okulu ilk defa duydum.

Biz matematik dersi işliyor gibi işliyorduk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı