Ortaokuldan sonra liseye devam edilince kaçıncı sınıftan başlanır?

Mervann

Zeptopat
Daha fazla  
8 sınıfa kadar okudum. Şimdiye kadar gitseydim lise 3 olacaktım ama gitmedim. Ortaokul 8 kadar gittim. Şimdi ben gidersem kaçtan devam edebilirim?

Lise 1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi okula gidersen açıktan okuyabilirsin çünkü 3 sene gitmemişsin anladığım kadarıyla. Lise 1'e devam edersin bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa düzeltin.

Kişi ortaokuldan mezun olmadan nasıl lise okuyacak arkadaşlar?

8. sınıfa kadar okumuş işte. 8.sınıfı okumadan liseye geçemez bildiğim kadarıyla.

Yaş fark etmiyor, lise 1'den devam edersin. Lise 3'e geldiğinde önceki sınıf konuların eksik olacak dolayısıyla okuman gerekmekte.

Arkadaşlar 8. sınıfa kadar okudum diyor. Daha 8. sınıfı okumamış bu yüzden öncelikle ortaokul 8. sınıfı okuyup bitirmesi lazım daha sonra lise olarak lise 1 yani 9. sınıftan devam edecek.
Ortaokulu bitirmeden liseyi okumak gibi bir durum yoktur.
Açıktan 8. sınıfı bitirip öncelikle ilköğretim diplomasını alması lazım.

Arkadaşlar 8. sınıfa kadar okudum diyor. Daha 8. sınıfı okumamış bu yüzden öncelikle ortaokul 8. sınıfı okuyup bitirmesi lazım daha sonra lise olarak lise 1 yani 9. sınıftan devam edecek.
Ortaokulu bitirmeden liseyi okumak gibi bir durum yoktur.
Açıktan 8. sınıfı bitirip öncelikle ilköğretim

Bu ikisi aynı şey zaten😀

Pardon,
Şimdi ben futbola gitmek istiyorum ve yaşım 16. eğer gidersem okula gitmeme gerek var mı acaba veya nasıl gidebilirim? Nereden devam ederim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı