lsblk atabilir misiniz?
menuentry "Windows 10" { insmod ntfs search --no-floppy --set=root --fs-uuid (uuid yapıştır)
ntldr /bootmgr }
Alternatif bir çözüm önerisinde bulunabilirim isterseniz. EndeavourOS dualboot noktasında çok iyi çalışıyor, ona bakabilirsiniz. Şu anda systemdboot aracılığıyla dualboot biçimde Windows ve EndeavourOS kullanıyorum. Kurulum esnasında saf Arch gibi gelmesi adına kuracağım masaüstümün paketler bölümünün son kısmında bulunan endeavourossetting paketinin tikini kaldırdım ve oldukça minimal bir GNOME kurulumu gerçekleştirebildim. Arc gibi EndeavourOS temalandırmaları da yüklenmedi.
ArdındanBlkid veya blskid'di sanırım. onu yazıp ardından windows'un boot alanı olan disk bölümünü yazın. örnek: blkid /dev/sda2 .
/etc/grub.d/40_custom dosyasını açıp blkid çıktısında uuid yazan kısmı kopyalayın ve aşağıda (uuid yapıştır) yazan kısma yapıştırın.
Kod:menuentry "Windows 10" { insmod ntfs search --no-floppy --set=root --fs-uuid (uuid yapıştır) ntldr /bootmgr }
sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg
yazıp bilgisayarı yeniden başlatın.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.