OS X 10.10 Yosemite Klavye/Mouse Sorunu

• Konuyu başlatan demr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 1.353

demr

Hectopat
Merhabalar
Notebook um Lenovo G510
Özelikleri ( CPU-Z ) ile baktım ;

Mainboard : Lenovo INVALID
CPU : Intel Core I5 4210M
Ram : 4 GB DDR3

@Recep Baltaş ın belirttiği şekilde kuruluma başladım. Benim bilgisayarım aşağıdaki kombinasyonda usb den açılıyor ;

InjectEDID [+]
InjectIntel [ ]
Kernel PM Patch [+]

Usb den boot edip kurulumu başlattığımda Recep Bey'in dediği gibi yazılar birbirine girdi , bende Windows'ta gözüken EFI bölümüdeki ve Clover/kexts/10.10 klasöründen FakeSMC hariç bütün Kext'leri sildim tekrar denedim , bu şekilde kurulum ekranına geldim. Kurulum ekranında mouse ve klavyem çalışmadı. Usb mouse ve klavye taktım yeniden başlattım yine çalışmadı. Bende Boot Args bölümünde ; kext-dev-mode=1 silip denedim , usb mouse klavyem çalıştı ama notebook un kendi mouse ve klavyesi yine çalışmadı. Bu şekilde kurulum yaptım. Yosemite açıldığında klavye ve mouse yok hatası alıyorum ama usb klavye/mouse çalışıyor. Notebook un klavye/mouse unu nasıl yükleyebilirim ya da nasıl aktif edebilirim acaba?

Ayrıca Boot Args bölümünde ; kext-dev-mode=1 komutu ne işe yarıyor acaba?

Teşekkürler , iyi günler

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı