Newpcnewmac
Hectopat
Daha fazla
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
</dict>
</plist>
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>GUI</key>
<string>No</string>
<key>Kernel</key>
<string>/System/Library/Kernels/kernel</string>
key>Kernel Flags</key>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
<key>AtiConfig</key>
<key>Kernel Flags</key>
</dict>
</plist>
Olmadı şu kernel dosyasını halledelim montezuma lütfen ya.Chameleon boot ekranında giriyorsun.
"system/library/kernels/kernel kernel -v" komutunu da denedim donanımları listelemeye başlıyor, yazılar kayıyor 20 sn boyunca. Ardından ekran kararıyor pc yeniden başlıyor anlamadım ben bu işi ya.kernel -v komutu ile denedinmi?
Kullandığım bootloader Chameleon 2.2 recep bey siz en iyisi bana sade bir şekilde tekrar anlatın forumda bu hatayı alan çok kişi var ama yeteri kadar araştıranda yok başları sıkışınca foruma yazar oldular ben tekrar tekrar kurulum yaptım yükledim en sonunda sisteme girdim ama mach_kernel hatası beni benden aldı çözemedim yabancı kaynaklara çok baktım yeterince anlamadım bu arada yosemite 10.10 kullanıyorumHangi bootloader kurdun ? Ekran kararıyorsa ekran kartı devreye girerken sorun oluyor demektir. Clover Configurator altından Graphics kısmından Inject NVIDIA seçili mi?
Bu mac hakkında tıkladığında, ekran kartını bellek boyutunu ve modelini doğru gösteriyorsa tanımış demektir. Sistemi Chameleon ile başarılı bir şekilde kurduysan Clover bootloader ile aşağıdaki linkteki gibi HDD'ye kurulum ayarlarını yapabilirsin.sistem bilgilerinde ekran kartı gözüküyor ama devredemidir bilmiyorum
Bu mac hakkında tıkladığında, ekran kartını bellek boyutunu ve modelini doğru gösteriyorsa tanımış demektir. Sistemi Chameleon ile başarılı bir şekilde kurduysan Clover bootloader ile aşağıdaki linkteki gibi HDD'ye kurulum ayarlarını yapabilirsin.
Mavericks 10.9.5 clover boot sorunu | Technopat Sosyal
Chameleon ile yapmak istiyorsan, Multıbeast içinden Easybeast seçeneği ile kurulum yap. Bu seçenek sistemin için gerekli bütün temel sürücüleri ve boot komutlarını ve yükleyici (Chimera ) kuracaktır.
Bu mac hakkında tıkladığında, ekran kartını bellek boyutunu ve modelini doğru gösteriyorsa tanımış demektir. Sistemi Chameleon ile başarılı bir şekilde kurduysan Clover bootloader ile aşağıdaki linkteki gibi HDD'ye kurulum ayarlarını yapabilirsin.
Mavericks 10.9.5 clover boot sorunu | Technopat Sosyal
Chameleon ile yapmak istiyorsan, Multıbeast içinden Easybeast seçeneği ile kurulum yap. Bu seçenek sistemin için gerekli bütün temel sürücüleri ve boot komutlarını ve yükleyici (Chimera ) kuracaktır.