Newpcnewmac
Hectopat
Daha fazla
USB belleksiz sistemi başlatmak için ayar yaptım ve USB belleği çıkarıp sistemi yeniden başlattım. Ardından karşıma Cant' find/mach_kernel isimli bir hata çıkıyor. Ne yaptıysam olması sistem serbest başlamadı.
İlk uzantılar;
Sonra değiştirdiklerim...
Kernel dosyasını USB bellektekiyle değiştirdim olmadı. Hatta kernelin ismini değiştirip 'org.chameleon.Boot.plist'teki uzantı adınıda değiştirdim yok olmuyor. Ben uğraştıkça olmamakla ısrar ediyor.
Kullandığım yazılımlar...
Artık ben sistemimi insan gibi USB'den bağımsız başlatmak istiyorum. Bana net taze bilgiler yöntemler önerirseniz seviririm.
Sistem çok akıcı güzel ama efektlerde akıcı ama tırtışlı. Yani hafif gözü rahatsız ediyor. Onu da sonra çözerim. Siz bana öneri verin de uykularım kaçtı ya. Kod girmekten kör oldum.
İlk uzantılar;
Kod:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
</dict>
</plist>
Sonra değiştirdiklerim...
Kod:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>GUI</key>
<string>No</string>
<key>Kernel</key>
<string>/System/Library/Kernels/kernel</string>
key>Kernel Flags</key>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
<key>AtiConfig</key>
<key>Kernel Flags</key>
</dict>
</plist>
Kernel dosyasını USB bellektekiyle değiştirdim olmadı. Hatta kernelin ismini değiştirip 'org.chameleon.Boot.plist'teki uzantı adınıda değiştirdim yok olmuyor. Ben uğraştıkça olmamakla ısrar ediyor.
Kullandığım yazılımlar...
- HWSensors.6.14.1364.pkg
- MultiBeast-Yosemite-Edition-7.2.0
- Clover_v2.3k_r3193.pkg
- Chameleon-2.2svn-r2377.pkg
Artık ben sistemimi insan gibi USB'den bağımsız başlatmak istiyorum. Bana net taze bilgiler yöntemler önerirseniz seviririm.
- GA-945GCM-S2L
- ASUS NVİDİA 210 1 GB
- CORE 2 DUO 3.00Ghz
- 4 gb kingston ram
Sistem çok akıcı güzel ama efektlerde akıcı ama tırtışlı. Yani hafif gözü rahatsız ediyor. Onu da sonra çözerim. Siz bana öneri verin de uykularım kaçtı ya. Kod girmekten kör oldum.
Son düzenleyen: Moderatör: