Çözüldü OS X El Capitan Kurulumunda Hata

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nv_disable=1 komutunu kullanmayı dene derim.

O komut zaten vardı. Ama tekrar deneyeyim.

1.jpg
Hala aynı :(.
Intel Virtualization Tech. kapalı, USB'yi Legacy olarak boot ettim, @montezuma 'nın söylediği komutları da ekledim (nv_disable=1 komutu zaten vardı), "Injected Kexts" 'i config.plist'te "Yes" olarak değiştirdim, FakeSMC ve diğer kext dosyaları da zaten "Others" adlı klasörde. Başka ne yapabilirim ki?

Pardon sen kurulumu yaptın mı Ekran kartını tanıtmaktan bahsediyorsun? Ekran kartını çıkartıp kurulumu yaptıktan sonra takarsın tekrar. Ayrıca farklı imajlar ile dene istersen.

Web Driver sorunu yaşıyorsanız eyer ki, Clover Configirasyon ile SingleNvidia seçeneğini dener misiniz.

@Sin0w , ben daha kuruluma geçemiyorum maalesef. Mavericks imajı yok elimde. Ama yine buradan indirdiğim 10.10.5 Yosemite imajı vardı. Onunla da denedim, fakat hala aynı sorun. GT 630'u söküp kursam, kurduktan sonra yeniden takmadan önce Web Driver mı kurmam gerekir?

Tamam, sorun çözüldü. Ekran kartını çıkarmama da gerek kalmadı :LOL:. Tek yapmam gereken BIOS'ta dahili ekran kartını devre dışı bırakmakmış. Şimdi RAW dosyasını USB'ye tekrar yazdırdıktan sonra (Fazla kurcalamıştım) kuruluma başlayacağım. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Umarım 1 saat içinde Sosyal'e El Capitan kullanarak gireceğim :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı