Çözüldü OS X Yosemite - Photoshop CC Dil Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Can Polat

Hectopat
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,
Dil sorunum fotoğraftaki gibidir. iMac kullanıcısıyım. Bilgisayar dili Türkçe. Photoshop dili İngilizce. Ama bazı kısımlar Korece'ye dönüştü. Programı silip baştan kurduysam da döndüremedim İngilizce'ye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Birkaç gün böyle kullandıktan sonra çözümü kendim buldum. Benzer sorunu yaşayabilecekler için yazayım, işe yarayıcı olur en azından.
macOS X için yazıyorum:
  • Sistem Tercihleri'ni açıp Dil ve Bölge'ye girin
  • Sol kutucukta Yeğlenen Diller kısmı var. Orada ilk sırada bilgisayar diliniz vardır (Benimki sırasıyla Türkçe-İngilizce) \ (Eski OS X sistemlerinde tüm dünya dilleri olabilir sırayla) Ardından gelen diller ise Türkçe desteklenmeyen kısımlarda hangi dilin kullanılacağı.
  • Türkçe'den sonra İngilizce'yi ardına getirince düzeldi sorunum.

Dil dosyalarının olduğu bölümden İngilizce haricindeki Tüm dilleri silersen orijinal İngilizceye dönüyor ancak Mac te hangi klasördedir bilmiyorum...

Birkaç gün böyle kullandıktan sonra çözümü kendim buldum. Benzer sorunu yaşayabilecekler için yazayım, işe yarayıcı olur en azından.
macOS X için yazıyorum:
  • Sistem Tercihleri'ni açıp Dil ve Bölge'ye girin
  • Sol kutucukta Yeğlenen Diller kısmı var. Orada ilk sırada bilgisayar diliniz vardır (Benimki sırasıyla Türkçe-İngilizce) \ (Eski OS X sistemlerinde tüm dünya dilleri olabilir sırayla) Ardından gelen diller ise Türkçe desteklenmeyen kısımlarda hangi dilin kullanılacağı.
  • Türkçe'den sonra İngilizce'yi ardına getirince düzeldi sorunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…