Arkadaşlar selam,
Dil sorunum fotoğraftaki gibidir. iMac kullanıcısıyım. Bilgisayar dili Türkçe. Photoshop dili İngilizce. Ama bazı kısımlar Korece'ye dönüştü. Programı silip baştan kurduysam da döndüremedim İngilizce'ye.
Birkaç gün böyle kullandıktan sonra çözümü kendim buldum. Benzer sorunu yaşayabilecekler için yazayım, işe yarayıcı olur en azından.
macOS X için yazıyorum:
Sistem Tercihleri'ni açıp Dil ve Bölge'ye girin
Sol kutucukta Yeğlenen Diller kısmı var. Orada ilk sırada bilgisayar diliniz vardır (Benimki sırasıyla Türkçe-İngilizce) \ (Eski OS X sistemlerinde tüm dünya dilleri olabilir sırayla) Ardından gelen diller ise Türkçe desteklenmeyen kısımlarda hangi dilin kullanılacağı.
Türkçe'den sonra İngilizce'yi ardına getirince düzeldi sorunum.
Birkaç gün böyle kullandıktan sonra çözümü kendim buldum. Benzer sorunu yaşayabilecekler için yazayım, işe yarayıcı olur en azından.
macOS X için yazıyorum:
Sistem Tercihleri'ni açıp Dil ve Bölge'ye girin
Sol kutucukta Yeğlenen Diller kısmı var. Orada ilk sırada bilgisayar diliniz vardır (Benimki sırasıyla Türkçe-İngilizce) \ (Eski OS X sistemlerinde tüm dünya dilleri olabilir sırayla) Ardından gelen diller ise Türkçe desteklenmeyen kısımlarda hangi dilin kullanılacağı.
Türkçe'den sonra İngilizce'yi ardına getirince düzeldi sorunum.