OSM nasıl oynanır?

yalçın22

Hectopat
Daha fazla  
YouTube üzerinden birkaç taktiğe baksam da maç günüm gelince simülasyon şeklinde oynayamadım. Maç esnasında ekran geliyor ve şut atınca kale simgesi gelip gol olup olmadığını falan gösteriyor. Ben o ekrana nasıl geçeceğimi bulamadım. Maç zamanım geldi sadece maç oynanıyor yazıyor. Oyunu öğrenmek istiyorum.

Maç oynanıyor demek maçın simüle edildiği anlamına gelir. Maç simüle edilince OSMden size bildirim gelir maç bitti diye. Girince dediğiniz simülasyon ekranı gelecek zaten maçın simülesini izleyeceksiniz.

Maç oynanıyor demek maçın simüle edildiği anlamına gelir. Maç simüle edilince OSMden size bildirim gelir maç bitti diye. Girince dediğiniz simülasyon ekranı gelecek zaten maçın simülesini izleyeceksiniz.
Maç bitti bir ekran geldi ama ekran oynatılmadı. Hiç bir şey yazmadı. Boş bir yere tıklayınca ekran kapandı maçı da 4-0 kazanmışım. Simülasyon ekranı gelmiyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Para nasıl kasacağımı da bilmiyorum.

Maç bitti bir ekran geldi ama ekran oynatılmadı. Hiç bir şey yazmadı. Boş bir yere tıklayınca ekran kapandı maçı da 4-0 kazanmışım. Simülasyon ekranı gelmiyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Para nasıl kasacağımı da bilmiyorum.
Normalde gelmesi lazım, yanlışlıkla simülasyonu geç butonuna tıklamış olabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı