Arkadaşlar GitHub - ppy/osu: rhythm is just a *click* away! adresinden osu indirdim ZIP olarak VirusTotal'de temiz çıktı ama açmaya korkuyorum.
Sizce güvenli midir?
Sizce güvenli midir?
Arkadaşlar GitHub - ppy/osu: rhythm is just a *click* away! adresinden osu indirdim ZIP olarak VirusTotal'de temiz çıktı ama açmaya korkuyorum.
Sizce güvenli midir?
Oyunun kendisi güvenilirdir ancak indirdiğiniz kaynak güvenilir olmayabilir. O yüzden riske girmek yerine, kendi sitesinden indirebilirsiniz güvenilir şekilde.
welcome | osu!
osu! - Rhythm is just a *click* away! With Ouendan/EBA, Taiko and original gameplay modes, as well as a fully functional level editor.osu.ppy.sh
Sizce güvenli midir?
GitHub'da virüs olmaz.Hocam indirdiğim site güvenli GitHub milyonlarca kişi kullanıyor ve VirusTotal sonucu temiz çıktı isterseniz bir bakın:VirusTotal
GüvenilirArkadaşlar GitHub - ppy/osu: rhythm is just a *click* away! adresinden osu indirdim ZIP olarak VirusTotal'de temiz çıktı ama açmaya korkuyorum.
Sizce güvenli midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.