Otelde ne yapılabilir?

Bedava hizmetlerden bol bol faydalan mesela dondurma, hasta olana kadar ye ne olsa beleş.(Ben bunu denedim süper oluyor fakat sonu biraz sıkıntılı:))Kavun, karpuzlar da güzel oluyor, ye yiyebildiğini bro bir daha mı geleceğiz dünyaya.
Otelin tüm imkanlarını kullanmaya çalışın.

Onu soruyor zaten akıllı.

Otelde bol bol Rus olduğunu düşünerekten, Rus turistler ile konuşun. Kim bilir, belki ilerletirsiniz 😏

Kendimi bir Rus'la konuşurken hayal ettim ve söyleyeceğim ilk cümle sanırım:

are you dısco

Merhaba. 4 Haziran'da otele gideceğim. Daha önce çok gittim ama 5 sene sonra ilk olacak, ne yapmam lazım? (Fikir lazım, havuza gir vs dışında.)
Hocam sömürün. Ters takla atıp havada 32 takla ile havuza 5 metre yukarıdan atlamaya çalışın, evli değilseniz anladınız ;) Su kaydırağı varsa kullanabilirsiniz, ne verirlerse yiyin beleş hiçbir şeyden kaçmayın.

Açık büfe ve karı kız otelde hiç uyumam sürekli barda bir şeyyler içip karı kız keserim.
Merhaba arkadaş. Arkadaş ben testeron dolu olmak. Arkadaş sen karı? Arkadaş sen sevgili ben? Arkadaş neden gittin? Arkadaş bara gelmek sen biz kesmek karı popo? (!) Cidden anlamıyorum sizi. Kız çocuğunuz olduğunda onu da "karı kız" diyerek kesecekler sizin gibiler yüzünden bunu bilin. Uslübunuza da dikkat ederseniz sevinirim.

Merhaba arkadaş. Arkadaş ben testeron dolu olmak. Arkadaş sen karı? Arkadaş sen sevgili ben? Arkadaş neden gittin? Arkadaş bara gelmek sen biz kesmek karı popo? (!) cidden anlamıyorum sizi. Kız çocuğunuz olduğunda onu da "karı kız" diyerek kesecekler sizin gibiler yüzünden bunu bilin. Uslübunuza da dikkat ederseniz sevinirim.

Düşünce ve ifade özgürlüğü var değil mi istediğimi söylemekte serbestim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı