Otelde ne yapılabilir?

Konuyu nereden nereye getirdiniz gerçekten anlamıyorum soruya gelecek olursak bana kalırsa oteldeki birileriyle sohbet etmeye çalış kendi yaşıtın falan varsa onlarla beraber oyun oynayabilirsin ve otelin bütün hizmetlerinden faydalan iyi tatiller.
@Doin komik bir şey mi söyledim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüz Türkiye'sinde her ne kadar Türk'üm diye geçinen varsa çoğu Arap, Ermeni, Rum soyundan gelmekte. Orijinal Türkler bu topraklardan göç edeli çok oldu, toplum Araplaştı, böyle olmasaydı Türkiye şu anda bambaşka bir ülke olurdu, haklısınız...
Alakası yok. Anadoluda yüz yıllar boyunca milletler bir arada yaşamıştır. Bu zamanda illa ki kız alıp verme olmuştur. Bunun sonucu dediğiniz gibi genlerde diğer milletlerin genleri olmuş olabilir. Ama türk genleride baskındır. Bu ahlaksız durumu genlere bağlamak doğru değildir. Bu durum dizi film ve eğitim ile alakalıdır. Dediğiniz gibi % 100 türk Anadoluda yüksek ihtimalle çok çok azdır. Ama çoğunluğun türk genleri baskındır.

Her şeyi yiyip için ne varsa sömür, su kaydırağından kay. Ben genellikle sabah 10 gibi kalkarım akşama kadar yüzerim daha sonra aşağıda havuzun önünde otururum sonra odaya çıkar dizi izlerim veya oyun oynarım. Bir de arkadaş edinebilirsin.
Merhaba. 4 Haziran'da otele gideceğim. Daha önce çok gittim ama 5 sene sonra ilk olacak, ne yapmam lazım? (fikir lazım, havuza gir vs dışında.)

Cidden Windows 2003 server mı kullanıyorsunuz yoksa VirtualBox mu?

Konuyu nereden nereye getirdiniz gerçekten anlamıyorum soruya gelecek olursak bana kalırsa oteldeki birileriyle sohbet etmeye çalış kendi yaşıtın falan varsa onlarla beraber oyun oynayabilirsin ve otelin bütün hizmetlerinden faydalan iyi tatiller.
''Konuyu nereden nereye getirdiniz'' kısmı haklı olduğu için gülesim geldi.

tavsiyeleriniz için teşekkürler otel ünlü çoğu yabancı gelir açık büfeden çıkmam muhtemelen.
Her şeyi yiyip için ne varsa sömür, su kaydırağından kay. Ben genellikle sabah 10 gibi kalkarım akşama kadar yüzerim daha sonra aşağıda havuzun önünde otururum sonra odaya çıkar dizi izlerim veya oyun oynarım. Bir de arkadaş edinebilirsin.

Sizce?:)

Teşekkürler herkese ben utangacım biraz sadece Rus keserim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı